Jegyvásárlás


Program


Búzamese - BaHorKa Társulat

Búzamese - BaHorKa Társulat

Boglya és Palkó

A Bahorka Társulat előadása

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Boglya, a cserfes fiatalasszony és Palkó, a falu lustája egy marék búzából próbálnak kenyeret sütni, ami nem is olyan egyszerű, mint ahogy gondolták. Kalandozunk a szántóföldre, elmegyünk a malomba és beülünk a kemencébe. Segítetek kenyeret sütni.

Előadók:
Balogh Melinda – mese, ének
Horváth Sára – Boglya (ének, tánc)
Utasi Péter – Palkó (tánc)
Zenészek:
Gárgyán Zoltán – klarinét
Hargitai Gergely - harmonika

A társulat a magyar folklórhagyományból merítve, de önálló ötletekkel, történetekkel saját műfajt teremtve úgynevezett folklórszínházi produkciókat hozott létre. Az előadásokban egyforma arányban jelenik meg a zene, tánc és mese, melynek különlegessége, hogy közben maguk a nézők is részesei a lehetnek egy-egy jelenetnek.

 „Díszes társulatunk leány és legény tagjai vidám muzsikával, mulatságos történetekkel szórakoztatják a kedves közönséget, akik a sok jóból ki nem maradhatnak, mert ők maguk is szereplők lesznek, hogy velünk együtt vigadjanak!”

3-10 éves korig

Az előadás időtartama 55’ perc, utána kézműves foglalkozás várja a gyerekeket.

Ajánlatunk


A székely kapu az ősi erő, a hit, a remény, az Istenhez való tartozás jelképe, kommunikációs csatorna ég és föld között. Három oszlopa a test, a lélek és a szellem egységére utal, faragásai védelmi, kegyelmi és áldást adó szimbólumok.

Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról. Terápia, démonok, hormonok, Pottyondy... Mit érez ha ezeket hallja?

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Ajánló


Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Modeszt Muszorgszkij BORISZ GODUNOV Opera négy felvonásban, prológussal, orosz nyelven, magyar, angol és orosz felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!