Jegyvásárlás


Program


Bunbury

Bunbury

OSCAR WILDE: BUNBURY ( AVAGY SZILÁRDNAK KELL LENNI)
KOMÉDIA KOMOLY EMBEREKNEK • KARINTHY FRIGYES ÉS HEVESI SÁNDOR
FORDÍTÁSÁT FELHASZNÁLVA SZÍNPADRA ALKALMAZTA: GÁBOR MIKLÓS



 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. november 19. csütörtök, 19:00

Vajon építhetünk-e egy életet hazugságra? Természetesen annak összes következményével együtt.

Oscar Wilde mára klasszikus komédiájának főhőse ezt teszi. Kitalált világban lubickol, egészen addig, amíg rájön, hogy amit legfőbb élethazugságának hitt, az nem más, mint maga a valóság. Hazudj igazat! - mondja a szerző. Amellett azt is állítja, hogy Szilárdnak kell lenni! Különösen, ha Szilárd néven öltött testet az a hazugság, amivel meg kívántuk téveszteni a környezetünket. Vagy önmagunkat?

Az angol drámairodalom Shakespeare után legsikeresebb szerzőjének legtöbbször játszott komédiáját szellemessége, vitriolos stílusa, humora és bátor, molnár-ferences aforizmái vitték világsikerre. Ezúttal  a Karinthy Színház tisztelt nézői lehetnek részesei a „bunbury”- zésnek.  Csak bírják szusszal!

Ajánlatunk


Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar vezényel: Guido Mancusi

Pintér Béla és Társulata: A Sehova Kapuja

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Ajánló


Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását…

43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!