Jegyvásárlás


Program


Bukovinai nap - Gálaműsor
2

Bukovinai nap - Gálaműsor

A bukovinai székelyek hazatérésének 75. évfordulója alkalmából.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. november 23. szombat, 17:00

Idegen földön székelynek maradni - így lehetne leírni a bukovinai székelyek sorsát. 
A több hullámban zajló kitelepítések, az állandó menekülés, a változó környezet és életvitel, az őket körülvevő népcsoportok kultúrája, mind-mind nagy hatást gyakorolt a szülőföldről magukkal hozott hagyományos mintáikra. Tárgyi és szellemi kultúrájukban, viseletükben, gasztronómiájukban, népmese-repertoárjukban, néptánc- és népzenevilágukban, ízes nyelvjárásukban még nyomokban fellelhetők a székely kultúra jellegzetességei, noha az idegen világ egy sajátos, önálló arculatú népcsoporttá kovácsolta őket. 

Ajánlatunk


Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival, Pozsgai Zsolt átdolgozásában. Emberi drámák, sorsok, a jó és a rossz megítélése, ami olykor nem is olyan egyszerű.

Ajánló


A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!