Jegyvásárlás


Program


Budapesti Vonósok Kamarazenekar

Budapesti Vonósok Kamarazenekar

A Budapesti Vonósok Kamarazenekar idei zeneakadémiai bérletének műsorában több olyan művel frissíti zenekari repertoárját, amely eredetileg kamaraegyüttesre íródott, de nagyszerűen szól kamarazenekari előadásban is.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. március 26. hétfő, 19:30

Schubert C-dúr vonósötöse is ilyen darab: kihívás a kamarazenekarok számára. Az estére neves szólistákat hívott meg a Budapesti Vonósok Kamarazenekar, akik nem csak jól ismert versenyművekkel készülnek, Giovanni Guzzo és Várjon Dénes például Mendelssohn keveset játszott Kettősversenyét, míg Baráti Kristóf és Várdai István többek között Mozart hegedűre és brácsára írt Esz-dúr sinfonia concertantéját adja elő, melynek érdekessége, hogy a brácsaszólam Várdai István csellóján hangzik majd el.

Schubert: c-moll vonósnégyes-tétel, D. 703 (kamarazenekari átirat)
Mendelssohn: d-moll kettősverseny hegedűre és zongorára
Schubert: C-dúr vonósötös, D. 956 (kamarazenekari átirat)

Giovanni Guzzo (hegedű), Várjon Dénes (zongora) Budapesti Vonósok Kamarazenekar (koncertmester: Pilz János, művészeti vezető: Botvay Károly)

Ajánlatunk


A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

Ajánló


Az előadás a műfajtól megszokott módon nincs híján humornak, játékosságnak, A mosoly országa a kibékíthetetlen világnézeti ellentétek, kulturális és társadalmi…

Sir Kenneth MacMillan / Liszt Ferenc – John Lanchbery MAYERLING Balett három felvonásban

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!