Jegyvásárlás


Program


Budapest Ragtime Band - Nemcsak Jazz Klub

Budapest Ragtime Band - Nemcsak Jazz Klub

A 40 éves Budapest Ragtime Band a 80-as évek óta nagy sikerrel tartja életben a múlt század fordulójának népszerű amerikai zenéjét. Virtuóz hangszerszólók, klasszikus zenei átiratok, ismert dallamok és operák humoros átdolgozásai, valamint jazz és dixieland standardok alkotják a repertoárt, egyedülálló hidat képezve több zenei műfaj között.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. június 5. szombat, 19:30

Nemcsak Jazz Klub - Budapest Ragtime Band

A 40 éves Budapest Ragtime Band a 80-as évek óta nagy sikerrel tartja életben a múlt század fordulójának népszerű amerikai zenéjét. Nagyszerű, jól képzett muzsikusok az eredetileg zongorára komponált rag-eket 8-10 tagú együttesre hangszerelték át, később swing-melódiákat, dixieland-slágereket is felvettek műsorukba. A ragtime mellett koncertjeik elmaradhatatlan része a show, a vidámság és a móka, programjaikat különleges hangszerelési megoldásokkal teszik színesebbé, rendszeresen bővítik újabb számokkal, zenei humorral. Virtuóz hangszerszólók, klasszikus zenei átiratok, ismert dallamok és operák humoros átdolgozásai, valamint jazz és dixieland standardok alkotják a repertoárt, egyedülálló hidat képezve több zenei műfaj között. Az együttest magas színvonalú játéka, eredeti előadásmódja és színpadi show-val fűszerezett koncertprogramja világszerte elismertté tette.

A koncert az NKA Hangfoglaló Könnyűzenei Program támogatásával valósul meg.


Tájékoztató jegy vásárlásához!

Remélem, hogy ismét találkozhatunk rendezvényeinken.
Tisztelettel szeretném a figyelmükbe ajánlani, hogy a 194/2021. (IV.26.) kormányrendelet alapján a megváltott jegye csak érvényes védettségi igazolvány bemutatásával jogosít belépésre.

Kérem, hogy igazolványát hozza magával a programra érkezéskor! Az igazolvány hiányában megváltott jegy birtokában sem tudjuk Önt a rendezvényre beengedni és ebben az esetben a megváltott jegy árát sem tudjuk visszaadni.

Felhívnám a figyelmét arra is, hogy 18 év alatti személyek önállóan megváltott jegy birtokában sem vehetnek részt a programjainkon.

Végezetül pedig tisztelettel kérem Önt, hogy a programokon, az Intézmény közösségi tereiben viseljen maszkot. Az Ön védelme érdekében az Intézmény dolgozói is maszkban fogják feladataikat végezni.

Tisztelettel:
Lázár Gergő
igazgató

Ajánlatunk


Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg és Lámpás – az igazi hősök, akiket kihagytak a mesékből. Itt szeretnének találkozni a Révésszel, aki elviszi őket egy távoli csillagra, az „örökre szépek” bolygójára, ahol végre otthonra lelhetnek..

Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a Hans Zimmer zenéje című nagyszabású műsorával. A Dűne, A Karib-tenger kalózai, Pókember 2, Sherlock Holmes, Madagaszkár, Csillagok között, A Da Vinci-kód, Pearl Harbor, Gladiátor, Mission Impossible, és a legendás Hans Zimmer sok más műve a híres Lords of The Sound szimfonikus zenekar előadásában!

Ajánló


Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Május 11-én fergeteges ValMar koncerttel zárul a 2024-es Pápai Expo és Agrárpiknik, az év legmenőbb agrárrendezvénye.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!