Jegyvásárlás


Program


Budapest Orchestra Project - "Blue Skies" koncert

Budapest Orchestra Project - "Blue Skies" koncert

A "Blue Skies" a Budapest Orchestra Project bemutatkozó koncertje.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. július 22. csütörtök, 19:30

Budapest Orchestra Project - "Blue Skies" koncert

A műsor fókusza a nagy amerikai jazz számok, főként George Gerswhin, Irving Berlin, Cole Porter, Kurt Weill, Harold Arlen és Walther Murphy dalai, összevetése a múlt század magyar sanzon szerzőinek, Fényes Szabolcsnak és Eisemann Mihálynak, dalaival, ezáltal bizonyítva az utóbbiakban ritkán felismert művészi hagyatékot és értéket. A magyar dalokat Fekete-Kovács Kornél és Podráczky Ákos hangszerelte és dolgozta át, az amerikai számokat pedig a zenekar zenei vezetője és karmestere, Tompa Ábel, hangszerelte az együttes számára. A zenekar ennek fényében a nagyzenekaros jazz hangzásra van berendezkedve, ami egy big band egy 15 fős vonóskarral.

Az énekes meghívottak a Zeneakadémia két kiváló fiatal tehetsége, Mráz Nikolett és Koncz Kriszta, valamint három nagyszerű színész, Szilágyi Csenge, Vecsei H. Miklós és Brasch Bence.

 

Ajánlatunk


Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

Ajánló


Martin Rauhaus komédiája hatalmas filmsiker volt hazájában, színpadi változata pedig Németország után először nálunk mutatkozik be.

A vége egy fotográfus szerelmeinek, családjának, karrierjének, s ezzel együtt a huszadik századnak összegzésre, feldolgozásra vagy éppen lezárásra váró, viharos…

A Vízkereszt viharos tengerrel, hajótöréssel, gyásszal kezdődik, és három házassággal ér véget. A kettő között viharos szerelmek ütköznek, egy részük…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!