Jegyvásárlás


Program


Budapest Bár koncert - cirkusz Balatonlellén

Budapest Bár koncert - cirkusz Balatonlellén

A Budapest Bárban az is jó, hogy mindenhol jó: színházban, koncertteremben, fesztiválon, városi főtereken – és ezúttal: CIRKUSZBAN! Ilyen még nem volt! A Budapest Bár zenészei és énekesei a Magyar Nemzeti Cirkusz sátrában, Balatonlellén adnak koncertet.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. augusztus 11. vasárnap, 20:00

BUDAPEST BÁR KONCERT-CIRKUSZ BALATONLELLÉN

A Budapest Bárban az is jó, hogy mindenhol jó: színházban, koncertteremben, fesztiválon, városi főtereken – és ezúttal: CIRKUSZBAN! Ilyen még nem volt! A Budapest Bár zenészei és énekesei a Magyar Nemzeti Cirkusz sátrában, Balatonlellén adnak koncertet. Kihasználva a cirkusz társulatával kötött barátságot, néhány közös produkcióra is vállalkoznak az artistákkal! Igazi nyáresti mókára hívják a napsütéssel és Balatonnal feltöltődött közönséget augusztus 11-re! A Budapest Bár zenekar ezúttal Lovasi Andrással, Tóth Verával, Mező Misivel, Németh Jucival, Keleti Andrással, Rutkai Borival és Kollár-Klemencz Lászlóval érkezik.

A Budapest Bár a szívbemarkoló és szívderítő dalok cigányzenei feldolgozásaival vált Magyarország egyik legnépszerűbb zenekarává. Az együttes varázslatos vonzerejét a kitűnő zenészeknek és a magyar rockzene kultikus énekeseinek köszönheti. A Budapest Bár védjegyévé vált egyedi stílus gyökerei az 1920-30-as évekbeli, budapesti kávéházak világáig nyúlnak vissza. Az ismert és kedvelt dalokat cigányzenei alapokon, jazz, pop, rock, klezmer és számos zenei műfaji elemmel ötvözve értelmezik újra – ezzel megteremtve egy új zenei irányzat, a gypsy lounge alapjait.

A Budapest Bárt vezetőjének és alapítójának, Farkas Róbertnek eredeti szándéka az volt, hogy új lendületet adjon a kávéházi cigányzene műfajának, életben tartva és megújítva a régi hagyományokat. A zenekarnak köszönhetően rég elfeledett dallamok váltak újra a köztudat, és a fiatalok kultúrájának részévé. Korok, kultúrák, stílusok és korosztályok találkoznak a produkcióban – talán ezért is szeretik fiatalok és idősebbek egyaránt az együttest, amely mára többgenerációs kedvenccé vált.
 
A Budapest Bár cikázik a zenei stílusok között és kiszakít a mindennapokból.
Örömzene nyitott füleknek!

A Budapest Bár zenekar: Farkas Róbert (hegedű, gitár), Farkas Mihály (cimbalom), Ökrös Károly (harmonika, zongora), Farkas Richárd (bőgő), Kisvári Ferenc (dob)

Énekesek: Lovasi András, Tóth Vera, Mező Misi, Németh Juci, Keleti András, Rutkai Bori és Kollár – Klemencz László.

Közreműködnek a Magyar Nemzeti Cirkusz artistái ifj. Richter József cirkuszigazgató vezetésével.

Helyszín: Magyar Nemzeti Cirkusz, Balatonlelle - Cirkusztér (7-es főút mentén, az Aldi mögött).

Ajánlatunk


Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a Recirquel új produkciója. A Vági Bence művészeti vezető rendezte Solus Amor a társulattal való többéves közös munka során megteremtett „cirque danse” nyelvén megszólaló monumentális előadás korunk természet és csoda iránti vágyódásából meríti erejét.

Ivan Menchell pergő, mély emberismeretről árulkodó vérbő komédiája sok-sok kacagás mellett megható, megrendítő pillanatokat kínál mindenkinek, aki valaha szeretett és szerették.

Ajánló


Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet…

Giuseppe Verdi AIDA Opera három részben, négy felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!