Jegyvásárlás


Program


Budafoki Dohnányi Zenekar, John Williams: Harry Potter-szvit, Rossini, Vezényel: Hollerung Gábor

Budafoki Dohnányi Zenekar, John Williams: Harry Potter-szvit, Rossini, Vezényel: Hollerung Gábor

A Budafoki Dohnányi Zenekar koncertje

Aki szereti a varázslatot, tartson velünk a mai estén, mert varázsvilágokba kísérjük el a hallgatóságot.
Harry Potter világa talán mindenki előtt ismert, és ebben jelentős szerepet játszik John Williams, aki csodálatos beleérzéssel tárja fel előttünk a varázsvilág mind mélyebb bugyrait.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. december 16. szombat, 19:30

Zenéje által megelevenedik előttünk a varázsvilág összes sejtelme, az abba belépő Harry kíváncsisága, a rá leselkedő veszélyek, a varázslatos lények, a titokzatos múltbeli események. Egy olyan világba vezet el minket a szerző, amelybe mindannyian szeretnénk a mindennapok elől egy kicsit elmenekülni.

A hangverseny második részében a Varázsbutik című balett hangzik fel, melynek zenéjét Rossini zongoraműveinek hangszerelésével Ottorino Respighi állította össze. A történet szerint a játékbolt bábjai táncokat mutatnak be a vevőknek, de zárás után, a sötétben éjszakai életet élnek. Kiderül, ugyanolyan érzelmeik vannak, mint nekünk, embereknek, ugyanolyan kötődések és kapcsolatok alakulnak közöttük, mintha emberek volnának. A történetet Feledi János koreográfiája kelti életre.

Műsor:

John Williams: Harry Potter-szvit
Rossini - Respighi: La boutique fantasque
 
Feledi Project
Koreográfus: Feledi János
 
Vezényel: Hollerung Gábor

Ajánlatunk


Székely Csaba drámaíróként először 2011-ben, a POSZT Nyílt Fórum programjában tűnt fel, ahol Bányavirág című színdarabjáért a Színházi Dramaturgok Céhe neki ítélte oda a Vilmos-díjat. Pályája azóta töretlenül ível felfelé. Darabjait számos magyar színház bemutatta, ő pedig háromszor nyerte el a Színikritikusok díját a legjobb új magyar drámáért.

Szekeres Adrien és László Boldizsár szimfonikus dal-estje

Az előadásban megidézett kor egybeesik A hattyúk tava ősbemutatójának idejével (1877). Ugyanakkor a XIX. század második fele az elburjánzó elmegyógyintézetek, állati lelkek által 'megszállt' betegek, a mentális kórképek kínzásokkal és egyéb furcsa módszerekkel történő kezelésének időszaka is.

Ajánló


A vígjáték egy izgalmas, kalandos utazáson keresztül, rengeteg humorral világít rá a középkorú nők és a változó kor kikerülhetetlen nehézségeire.…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!