Jegyvásárlás


Program


Budafok Big Band koncert,Balogh József klarinét mester

Budafok Big Band koncert,Balogh József klarinét mester

Budafok Big Band és Balogh József klarinét mester koncertje

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. február 15. péntek, 19:00

A Budafok Big Band zenekar vendége ezúttal a KLARINÉT NAGYMESTERE Balogh József lesz, aki klarinétművész, zeneszerző, tanár, több mint 20 éves zenekari, szóló, kamarazenei, oktatási területen kiemelkedő szakmai tapasztalattal rendelkezik. A komolyzene mellett sok más zenei stílus és terület - jazz, klezmer, kitűnő ismerője és művelője. Játéka ezennel kiegészül a Big Band kíséretével.
Ragadják meg ezt az egyedülálló lehetőséget, hogy a Klarinét mestere haza tér koncertezni!

Jegyár: 1500 Ft

Ajánlatunk


Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt irodalmi klasszikusokat. Nagyszerű arányérzékkel teszi követhetővé a cselekményt a tánc nyelvén. Klasszikus alapokra épülő kortárs koreográfiája különleges és látványos, szakmailag magas színvonalú, mégis befogadható és közönségbarát.

„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad – alul semmi!”

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Ajánló


A belépőjegy tartalma a múzeum kiállításának megtekintését (végvári életpanoptikum, huszárbaba gyűjtemény, régi eszközök gyűjteménye, porcelánbaba gyűjtemény, csárda múzeum, lovas eszközök…

“Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!