Jegyvásárlás


Program


Aktuális előadások



A hosszú művészpályáját Wagner, a katolikus hit és az orgonazene bűvöletében bejáró különc és misztikus mester, Anton Bruckner életművének gerincét – nagyszabású miséi mellett – több alkalommal is átdolgozott szimfóniái képezik. Máig legismertebb közülük a IV. (Esz-dúr) szimfónia, amely nem véletlenül kapta a „Romantikus" jelzőt – mintha a 19. század zenéjének valamennyi karakteres elemét egyetlen hatalmas terjedelmű kompozícióban próbálta volna meg a zeneszerző összefogni. Megszólaltatása hatalmas kihívás zenekarnak-karmesternek: a győri Nagyboldogasszony-székesegyházban megrendezett hangversenyén a Győri Filharmonikus Zenekar ezúttal Rajna Martin vezető karmesterrel az élén vállalkozik a nem mindennapi feladatra.

Ajánló


Pejtsik Panna a magyar zenei élet egyik legsokoldalúbb egyénisége, akinek szakmai palettáján egyre nagyobb szerepet kapnak a saját szerzemények és…

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

A délszláv muzsikát játszó Vujicsics Együttes ötven évvel ezelőtti megalakulásuk óta szinte változatlan felállásban muzsikál.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!