Jegyvásárlás


Program


A perui CRUDO Movimiento Máquina 4

A perui CRUDO Movimiento Máquina 4

A CRUDO Movimiento előadóművészei különféle mozgási perspektívákat és technikákat kutatnak és fedeznek fel, amit aztán az előadóművészetbe ültetnek át.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. december 20. péntek, 19:30

Az Inversedance Társulat meghívásában Magyarországon is bemutatásra kerül a CRUDO Movimiento Társulat új, kortárs tánc- és élőzenei darabja, a MAQUINA 4.

A CRUDO Movimiento előadóművészei különféle mozgási perspektívákat és technikákat kutatnak és fedeznek fel, amit aztán az előadóművészetbe ültetnek át.

Ezen hitvallás alapján született José Avilés új produkciója is. A MÁQUINA 4, egy olyan interdiszciplináris darab, amelyet az álmok logikája inspirált, és magyarázata egy valóság kollázson alapul, ahol a tánc és a zene együttműködik. Felfedi az emberi viselkedésmintákat, amelyek lehetővé teszik az együttélést, egészen a női őseikkel való kapcsolatuktól kezdve, az előadók saját élettapasztalatával ötvözve. Megvilágítja azokat a mítoszokat és fikciókat, amelyek a bűntudat és vágy eredetéről szólnak.

Az előadás időpontja és helyszíne: 2019. december 20. 19:30 - DEPO, 1097 Budapest Koppány utca 15.



Ajánlatunk


„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Richard Wagner PARSIFAL Színpadszentelő ünnepi játék három felvonásban, német nyelven, magyar angol és német felirattal

Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL VOLO, egy felejthetetlen koncerttel tér vissza Budapestre, hogy elvarázsolja a magyar közönséget az MVM Dome színpadán, 2024.10.10-én.

Ajánló


A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés.…

Ivan Menchell pergő, mély emberismeretről árulkodó vérbő komédiája sok-sok kacagás mellett megható, megrendítő pillanatokat kínál mindenkinek, aki valaha szeretett és…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!