Jegyvásárlás


Program


BRDM-2 HARCKOCSI VEZETÉS
2

BRDM-2 HARCKOCSI VEZETÉS

Ajándékozz élményt, válassz kalandot!
Egy megszállott mátrai gyűjtő jóvoltából a csapat kipróbálhatja a BRDM-2-es harckocsikat és akár vezethetik is őket egy misszió során.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

A küldetés része a GAZ 66-os, egy Csepel 3440-es, illetve a GAZ69 és a Luaz kétéltű megismerése is. A feladat teljesítése során a magyar honvédség által használt fegyverekkel is megismerkedhetnek a résztvevők.
Az elsőként a szovjet hadseregben rendszeresített BRDM-2 péncélozott jármű, több mint 38 országban teljesített szolgálatot, az első modell 1962-ben gurult ki a Nyizsnyíj Novgorod-i gyár kapuján.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK:

A voucher (ajándékkártya) vásárlátó számított 1 évig érvényes.
Nehézségi szint: 2.
Létszám: 8-15 fő
Korosztály: 8-99 év
Programidő: 2 óra
Szezon: egész évben
Kezdési időpont: 09.00-17.00 között bármikor
Helyszín: Gyöngyös, találkozási pont HSB1.
Az ár egy csoportra vonatkozik (2-15 fő).

Ajánlatunk


A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Antony Jay és Jonathan Lynn politikai komédiája, amelynek az eredetét jelentő tévésorozat a BBC műsorán aratott világsikert, a hatalom sajátos kulisszái mögé enged betekintést.

Ajánló


Angélique Kidjo dalaiban szívesen működnek közre a jazz, a soul, a pop világsztárjai, és ugyanúgy örömmel dolgozik együtt fiatal producerekkel,…

A musical zenéje sokféle műfajból merít, igazán színes, magával ragadó hangzásvilágot teremtve, több igazi sláger is felcsendül a darabban.

félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!