Jegyvásárlás


Program


Boszorkányok a Bármi utcából

Boszorkányok a Bármi utcából

Dániel András mulatságos és szó szerint elbűvölő mesecsokra nem messzire repíti a közönséget, csak ide a Bármi utcába, ahol minden hétköznapi dolog bonyolulttá válik, ám egyszerűen megoldható. Sokszor még varázslat sem kell hozzá. Csak fantázia, sütnivaló - és persze egy csipetnyi szeretet.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. június 5. szerda, 15:00

Dániel András:
BOSZORKÁNYOK A BÁRMI UTCÁBÓL
mesejáték

A színpadi változatot írta: Szőke Andrea
a Gárdonyi Géza Színház és a Babszem Jankó Gyermekszínház koprodukciója

Szerinted képes eltévedni egy felhő? Tudod, mit kell tenned, ha összekeverednek a hét napjai? Mit gondolsz, meg lehet tanítani a legyeket beszélni? Azt mondod, fogalmad sincs? Akkor ideje, hogy bekopogj Matild és Margaréta, a két boszorkány fura lakóktól hangos otthonába! A róluk és mindennapjaikról szóló mozgalmas meséből azt is megtudhatod, miért felesleges porszívót vásárolni, mennyire veszélyes dolog a tortasütés, s hogy mitévő legyél, ha egy napon beköltözik hozzád az Unalom...
Dániel András kortárs meseíró igazán ért a gyerekek nyelvén. A mulatságos és szó szerint elbűvölő mesecsokra nem messzire repíti a közönséget, csak ide a Bármi utcába, ahol minden hétköznapi dolog bonyolulttá válik, ám egyszerűen megoldható. Sokszor még varázslat sem kell hozzá. Csak fantázia, sütnivaló - és persze egy csipetnyi szeretet.
A lehetetlenül fura figurák kacagtató és elgondolkodtató történetfüzére friss szellemmel átszőtt üde színfolt a magyar gyermekirodalom színpompás palettáján. Érthető, érezhető, szerethető... mai!
A vérbő humorral és sziporkázó nyelvi játékokkal átszőtt bájos mesejáték a nagy sikerű könyv alapján „varázsolódik" színpadra Szőke Andrea átiratában.

A görbekéményű, málladozó, időtlen idők óta lakatlannak tűnő,
ütött-kopott, repedezett falú, pókhálós ház lakói:
BABÓCSAI RÉKA
FEHÉR ISTVÁN
KASCSÁK DÓRA
KLEPÁCS ANDREA
REITER ZOLTÁN
SATA ÁRPÁD
SZÉL ANIKÓ
SZŐKE ANDREA

 
Díszlet: DÓSA CSILLA                      
Jelmez: KOVÁCS TÍMEA
Ügyelő: UJHELYI RÉKA                        
Súgó: SZECSKÓ ANDREA
Rendezőasszisztens: IVÁDY ERIKA
Rendező:BARÁTH ZOLTÁN


Bemutató: 2019.02.14.


Ajánlatunk


1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem tisztázott baleset okozója volt. A baleset tetteseként az Operaház titokzatos Fantomját emlegették.

Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL VOLO, egy felejthetetlen koncerttel tér vissza Budapestre, hogy elvarázsolja a magyar közönséget az MVM Dome színpadán, 2024.10.10-én.

„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad – alul semmi!”

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!