Jegyvásárlás


Program


bő szekund - Bősze Ádám önálló estje

bő szekund - Bősze Ádám önálló estje

“A klasszikus zenei szakma kulisszatitkaiba és viszontagságaiba nyerünk nagyon okos és kritikus betekintést, hétköznapi nyelven, anélkül, hogy bárki eszébe jutna, itt aztán a magasművészetről van szó. Ez az a hangnem, ami már évtizedek óta hiányzik: a könnyed elegancia.” - írja Bősze Ádám legújabb estjéről Szatmári Róbert, a Papageno portál kritikusa.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. október 1. kedd, 19:00

A produkció jellege a korábbiakhoz képest nem változik: fanyar, gyakran szarkasztikus humorú, ám mindvégig kulturált, elsősorban a klasszikus zene történetéből válogatott sztorikból álló, de közérthető stand up estet kap a közönség.

Ajánlatunk


A német színház és film megújítója, Rainer Werner Fassbinder műve egy idősödő takarítónő és egy bevándorló szerelmén keresztül az emberi kiszolgáltatottság történetét meséli el szívszorító egyszerűséggel és tisztasággal.

félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Ajánló


Fenyő Miklós – Tasnádi István MADE IN HUNGÁRIA musical két részben

A Rumini Berg Judit, a mai magyar meseirodalom egyik sztárszerzőjének legismertebb műve, amit több ezer gyermek olvas kötelező irodalomként, alsótagozatban.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!