Jegyvásárlás


Program


Börtönszínház

Börtönszínház

Harsányi Gábor: Börtönszínház
színmű 1 részben



 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. március 22. péntek, 19:00

Maki bácsi, a tolvajlásért elítélt fegyenc életét felforgatja egy új rab - az ártatlanul börtönbe került színművész - érkezése.
A fiatal férfi csodálatos szabadságot hoz a börtön falai közé. Elvarázsolja az öreg kasszafúrót, tehetsége erejével szinte át tudnak lépni a falakon, hisz a fantázia világában ott lehetnek, ahol akarnak. A játék azonban hamarosan kegyetlen harccá változik. Maki bácsi kihasználva, hogy övé a hatalom a börtönben, szeretné a fiú képességét saját szolgálatába állítani. Úgy küzdenek egymás ellen a színházért, mintha az életük lenne a tét.

A történet gyilkos humorral és drámai fordulatokkal szól az emberi megaláztatásról, a művészi kiszolgáltatottságról.
Az előadás érzékenyítő és értékteremtő, ugyanakkor szórakoztató játék, mind a fiatalabb, mind az idősebb korosztály számára művészi élményt nyújt.

Ajánlatunk


A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival, Pozsgai Zsolt átdolgozásában. Emberi drámák, sorsok, a jó és a rossz megítélése, ami olykor nem is olyan egyszerű.

Gyere el! Nem fogsz megváltozni, de lesz a darabban egy-két hozzád hasonló figura. Talán még azt is megtudod, hogy miért ANYÁM ORRA a címe!

A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

Ajánló


Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a…

A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés.…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!