Jegyvásárlás


Program


Bormámor

Bormámor

BORMÁMOR - zenés játék Hamvas Béla művei nyomán
December 9-én, a premiert követően borkóstolót tart Hidegkuti Gergely, a Kőhegybor borásza

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. december 17. vasárnap, 19:00

Szereplők:

BÉLA: A MESTER, avagy a munkanélküli vándorfilozófus: SZÉLYES IMRE
HIPSZTER: A FŐNÖK - Kleine Csaba - a cég vezetője: ALMÁSI SÁNDOR
PR KATI: A FELESÉG, Hamaritsné Sóos Katalin, a cég pr menedzsere: KAKASY DÓRA
PÉTER: A FÉRJ, Hamarits Péter, értékesítő: KAUTZKY ARMAND
BIBERA: A NÉNI, takarítónő, gondnok: ERDEI JÚLIA
BENJI: A TANÍTVÁNY, runner, fiatal borász: BALASSA LEVENTE
IVETTKE: A NŐ, fiatal asszisztens: OZVALD ENIKŐ
STEINER BÁ: A TULAJDONOS, milliomos vegyész-professzor: MÉCS KÁROLY
MODELL, TV BEMONDÓ, HAMU BÉLÁNÉ, RIPORTER: HEGYI DÁVID

ZENÉSZEK: RIEGER ATTILA. FEKETE JÁNOS JAMMAL
DÍSZLET- ÉS JELMEZTERVEZŐ: DARÓCZI SÁNDOR
ZENESZERZŐ: SZIRTES EDINA MÓKUS, FEKETE JÁNOS JAMMAL
TÁRSÍRÓ: JUHÁSZ KRISTÓF
RENDEZŐASSZISZTENS: OZVALD ENIKŐ
RENDEZŐ, ÍRÓ, KOREOGRÁFUS: JAROSS VIKTÓRIA

A napjainkban játszódó történet egy profitorientált bortermelő cégen keresztül mutatja be társadalmunkat a maga kríziseivel. Ebben a „trendi székházban” jelenik meg a Hamvas Béla szellemiségét megidéző férfi, Béla, a Mester. Ebben a közegben ő a „földönkívüli”, a spontán gyerek, a bohóc, a bölcs, aki „térítését” úgy kezdi meg, hogy különböző álarcok mögé bújva beférkőzik a cég mindennapjaiba, feldúlva ezzel a megszokott életrendet. Fegyverként „az igazi bort” használja. Lassan feltörnek a ki nem mondott érzések, igazságok, kiderülnek elrejtett titkok, felszakadnak régi sebek, és a cég illegális működésére is fény derül. A céget felszámolják, a lavina mindenkit elsöpör. 10 év múlva, egy meghitt beszélgetés közben kiderül, hogy az élet egyáltalán nem kiszámítható, és hogy a profit nem egyenlő a boldogsággal.

Az előadás zeneiségének három rétegét Szirtes Edina Mókus különböző műfajokra épülő eklektikus songjai, Jammal beat box zenéje és Rieger Attila gitárszólói, valamint a spanyol film-zeneszerző, Ivan Palomares emelkedettebb, olykor szakrális hangulatú klasszikus stílusú zenéje adja.

 

Ajánlatunk


A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

A miniszter félrelép kortárs brit drámaírója, Ray Cooney bohózata az álmokról, a reményről szól, illetve arról, hogyan reagálnak karakterei, ha tapintható közelségbe hozza a sors őket vágyaikkal. A pénz mindenkit megvezet: a vagyon-hajsza fokozatosan válik abszurd bohózattá, rávilágítva mindarra, amit egy légből kapott bőrönd pénz hozhat az ember életébe. Henry Perkins szürke, hétköznapi élete hirtelen fordulatot vesz, amikor egy vonatutazás során tévedésből más táskáját megragadva hagyja el a pályaudvart. A felesége által gondosan felpakolt szendvicsek helyett vastag pénzkötegek párnázzák a táska belsejét.

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

Ajánló


2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

Solymosi Tamás – Mirzoyan Albert – Prokofieva Irina – Jiří Kylián – Harald Lander KLASSZIKUS BRAVÚROK Négy egyfelvonásos balett három…

2021. június 18-án Gaby Pepito vőlegényével, Brian Laundrie-val útra kelt, hogy valóra váltsák sokak elérhetetlen álmát, és világgá menjenek egy…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!