Jegyvásárlás


Program


Aktuális előadások



A középkori világzene hazai éllovasa, a Bordó Sárkány novemberben jelentette meg soron következő, immáron 5. stúdióalbumát „Bordó Sárkány – 5” címmel.

A kezdetekben jellemzően középkori dalfeldolgozást játszó zenekar egyre inkább a saját dalokra helyezi a hangsúlyt. A korábbi lemezekhez hasonlóan, az album hangzása magán viseli a zenekar elvitathatatlan stílusjegyeit, mely a különleges, népi és középkori hangszerek találkozásának, valamint a rendkívül dinamikus, változatos saját szerzeményeknek és átdolgozásoknak köszönhető.
 Az album igazi fúziós alkotás, talán az eddigi legkísérletezőbb anyag lett. A közel háromnegyed órás lemezen hallható instrumentális és szöveges szerzemény, dinamikus és lírai, a progresszív rockba hajló és kifejezetten popos darab is.

A zenekar tagjai:
Dickmann Roland – középkori duda, középkori síp, moldvai furulya, ír furulya, barokk furulya, ütőhangszerek, lantgitár, ének
Fábi János – hegedű, középkori duda, középkori síp, ének
Kiss Ernő – mandocello, cister
Szlama László – koboz, citera, középkori síp, ének
Szőke Miklós Márk – dobok, ütőhangszerek

Az előadás hossza: kb. 70 perc, szünet nélkül.

Az előadás a Kossuth Művelődési Központ udvarán, rossz idő esetén az intézmény nagytermében kerül megrendezésre! (Esőnap nincs!)
Bejárat a Szent István út felől, parkolási lehetőség az épület melletti utcában (Lakos dr. utca).
A rendezvény a Kossuth Művelődési Központ „Kaszinó-terasz 2024” programsorozatának részeként valósul meg.

Ajánló


Ünnepi hangulatú, nagyszabású Karácsonyi koncertshow-val várunk titeket 2024.12.28-án a Főnix Arénában, ahol a 80-as évek egyik legnagyobb világsztárja mellett hazánk…

Nyári Károly minden eddiginél különlegesebb koncertje kerül bemutatásra 2024. június 1-én 19:00 órai kezdettel a Budapest Kongresszusi Központban.

MŰSOR: WAGNER: Lohengrin – előjáték, WWV75 BRAHMS: D-dúr hegedűverseny, op. 77 MENDELSSOHN: Szentivánéji álom kísérőzene, op. 61 Christian Tetzlaff hegedű,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!