Jegyvásárlás


Program


BonBon Matiné II. - Szeder és Lóci

BonBon Matiné II. - Szeder és Lóci

A BonBon Matiné egy 15 éve létező, független kulturális műsorsorozat, melynek célja a kortárs és klasszikus kultúra megismertetése és megkedveltetése a gyerekekkel, elsősorban zenei produkciókon keresztül.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. március 5. hétfő, 10:00

Bálint mindig ordibál. De hát ki szereti hallgatni az ordítozást? A rejtélyes Dirigász megtanítja a kisfiút, hogyan bánjon a hanggal, a csönddel, hogyan figyeljen másokra. Az előadás a karmester zenekarban betöltött szerepével ismerteti meg játékosan a gyerekeket, Szalai Katalin zeneszerző művét a Hegyvidéki Solti György Zenekarból alakult kamarazenekar játssza (vezényel: Bolyky Zoltán).

A BonBon Matiné egy 15 éve létező, független kulturális műsorsorozat, melynek célja a kortárs és klasszikus kultúra megismertetése és megkedveltetése a gyerekekkel, elsősorban zenei produkciókon keresztül. Műsorai mindig interaktívak, a gyerekekkel való közös játékon alapulnak. A BonBon Matiné évadonként átlagosan 100 előadással bír, így nézőszáma a 25-30 ezer főt is meghaladja, melynek 70%-a 4-12 éves gyermek. Mindezt úgy éri el, hogy semmilyen normatív támogatásban nem részesül. Ezzel az egyik legsikeresebb gyermekeknek szóló országos terjesztésű előadássorozat a kulturális kínálatban.

Ajánlatunk


Janikovszky – lánykori nevén Kucses – Éva tizenkét és tizennyolc éves kora között, 1938-tól 1944-ig vezette a naplóját. Negyedik naplófüzetének borítóján ceruzával írva ez áll: „Kizárólag az utókor számára.”

43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

Ajánló


A belépőjegy tartalma a múzeum kiállításának megtekintését (végvári életpanoptikum, huszárbaba gyűjtemény, régi eszközök gyűjteménye, porcelánbaba gyűjtemény, csárda múzeum, lovas eszközök…

A világhírű francia mágus, Eric Lee először Budapesten.

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!