Jegyvásárlás


Program


BOLSHOI 2017/18 Chopin: A kaméliás hölgy

BOLSHOI 2017/18 Chopin: A kaméliás hölgy

Frédéric Chopin: A kaméliás hölgy
La Dame aux Chamélias
A moszkvai Bolsoj Balett előadásának közvetítése felvételről, 185 perc, 2015

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. február 11. vasárnap, 17:00

Koreográfus: John Neumeier

Librettó: Alexandre Dumas

 

Szereplők: Szvetlana Zaharova (Marguerite Gautier), Edvin Revazov  (Armand Duval), Anna Tyihomirova (Manon Lescaut), Szemjon Csudin (Des Grieux), Krisztina Kretova (Prudence Duvernoy), Mikhail Lobuhin (Gaston Rieux), Anna Antropova (Nanina), Andrej Merkurijev (Monsieur Duval), Daria Hohlova (Olympia)

A Bolsoj Balett új lendületet adott John Neumeier mesterművének, melyet Alexandre Dumas azonos című regénye ihletett. Chopin érzelmektől túlfűtött zenéjére egy egészen új, még érzékenyebb és drámaibb történet elevenedik meg – ezúttal a filmvásznon. Armand Duval, fiatal burzsoá végzetesen beleszeret Marguerite Gautier-ba, akit leggyakrabban Párizs előkelő és divatos szalonjaiban lehet látni, és aki történetesen kurtizán. Állhatatlansága ellenére Armand mindent megtesz, hogy meghódítsa a fiatal lányt, aki viszontszereti őt és elhagyja érte dekadens életmódját.

Ajánlatunk


2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey, Elwood bácsi legjobb barátja, egyesek szerint nem is létezik, csak az ő fejében, de a valóságban mégis sok galibát és félreértést okoz.

Ajánló


Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar…

Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!