Jegyvásárlás


Program


Boldogasszony-ünnep - Tolcsvay Béla koncertje

Boldogasszony-ünnep - Tolcsvay Béla koncertje

Tolcsvay Béla Kossuth-díjas zeneművész koncertje a Magyarok Nagyasszonyának ünnepe alkalmából.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. október 8. hétfő, 18:30

Szent István halála előtt, 1038-ban Szűz Mária oltalmába ajánlotta koronáját és országát. Felajánlása óta a Magyarok Nagyasszonyaként is tiszteljük a Szűzanyát. Patrónusunk tiszteletére mutatjuk most be Tolcsvay Béla ünnepi műsorát, amelyen csodás Mária-dalok csendülnek fel.

Az előadóról:
Tolcsvay Béla Kossuth-díjas művész mögött fél évszázados zenei pályafutás áll. Öccsével, Tolcsvay Lászlóval a Strangers, a Wanderers, 1968-tól pedig a Tolcsvay együttes, majd a Tolcsvay-trió vezetője. A folk-beat kategóriában 1968-ban győztek a Ki mit tud?-on. Később Koncz Zsuzsával és az Illés együttessel KITT-egylet (Koncz-Illés- Tolcsvay Trió) néven léptek fel.
Közreműködött Latinovits Zoltán előadóestjein. Komponált dalokat a Bojtorján együttesnek is. Több zenés
alkotás – köztük a legendás Magyar Mise – egyik szerzője. Jelenleg is aktív, koncertezik önállóan és trióban, dolgozik új műveken, a Misztrál együttessel is.

Ajánlatunk


Önironikus este, élveboncolás szóközökkel, szerepjátékokkal a valóság elfogadásáért. Az ember erotikus megtestesülése és tárgyiasulása. Nyilvános body shaming.

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Ajánló


Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!