Jegyvásárlás


Program


Bőköz Fesztivál | “Hé, Magyar Joe!” HOBO lemezelőzetes koncert

Bőköz Fesztivál | “Hé, Magyar Joe!” HOBO lemezelőzetes koncert

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. augusztus 23. csütörtök, 20:30

"Az ötlet a semmiből csapott le rám. Jimi Hendrix világhírre juttatott egy féltékenységi gyilkosságról szóló néger bluest, a „Hey Joe”-t, amit én negyven éve lefordítottam és azóta is játszom. Valamiért eszembe jutott, hogy ha nekem amerikai nevem van, azaz a „Hobo”, akkor a „Joe” is lehet magyar és együltő helyemben leírtam a gyilkos élettörténetének vázlatát."

Fontos információk:

A koncert állóhelyes, esőnap nincs.

A helyszínen ingyenes parkolási lehetőséget biztosítunk minden kedves vendégünknek az erre kijelölt helyeken! Kérjük, figyelje munkatársainkat, ők segítenek a helyszíni eligazodásban!

Minden jegyet az egyes helyszíneken karszalagra váltunk át. Az elővételes jegyek átvételére/átváltására a koncert meghirdetett kezdési időpontját megelőző fél óráig van lehetőség. Tehát, ha a koncert 20.30-ra van meghirdetve, akkor az elővételes jegyeket 20.00-ig lehet átvenni, karszalagra váltani.
Az át nem vett elővételes jegyeket a koncertet megelőző fél órában a helyszínen értékesítjük!

A koncerthelyszínekre kizárólag érvényes, sérülésmentes, csuklón viselt karszalagot felmutatva lehet belépni!

Ajánlatunk


Az 1920-as évek elején a nyolcéves Károly és a négyéves Anna szüleit szinte egyszerre viszi el a spanyolnátha, a gyerekek pedig árvaházba kerülnek. Fél évszázaddal később ugyanebben a családban az ötéves Eszter szokatlanul meghitt kapcsolatot alakít ki a nagyapjával.

Musicalvígjáték a félreértésekről és a válságon győzedelmeskedő szerelemről, melynek zenéjét a legnépszerűbb magyar előadók dalaiból válogattuk össze. Nyolc ember mulatságos és megható találkozása az online térben a pandémia idején. Sorsuk megváltozásához elég egy téves hívás, egy lelkisegély-szolgálat felkeresése vagy akár egy ételrendelés.

40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

Ajánló


Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar…

Majka lenyűgöző koncertélményt hoz 2024. március 23-án az MVM Dome-ba! (A jegyárak a jegyfogyás tükrében dinamikusan emelkedhetnek.)

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!