Jegyvásárlás


Program


boebeck koncert // KULT-Udvar

boebeck koncert // KULT-Udvar

A lemezhez készült vizuális világ letisztult módon idézi fel boebeck felnövéstörténetének múltját, tömbházakat, és városi környezetet mutatnak be, tükrözve azt az ürességet, amelytől a művész egyszerre retteg és vonzódik.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. július 5. szerda, 20:00

boebeck koncert
KULT-Udvar

Első kislemeze, az 'i am not' 2021-es megjelenése óta boebeck fellépett a legtöbb magyar fesztivál színpadán, az ország legnagyobb városainak klubjaiban és a szomszédos fővárosokban, Pozsonyban és Bécsben, valamint Brüsszelben egyaránt. Az elmúlt évek legfontosabb alkotói célja első lemezének felvétele volt, ami március 9-én jelent meg az ismert zenei platformokon. A lemez producere Toldi Miklós, a felvételeken pedig közreműködött Galgóczi Olivér, Dencs Dominik, valamint Törőcsik Kristóf is.

A művésznévvel azonos című első albumán nyolc dal kap helyet, amelyek a fiatal alkotó életének fragmentumait dolgozzák fel. Boebeck történeteket mesél mindennapi félelmeinkről: elutasításról, kirekesztésről, önbizalomhiányról, szégyenről és önsajnálatról. A dalok mégis iróniával és reflektíven kezelik ezeket az identitás-kérdéseket, ez válik szervezőelvvé boebeck zenei- és szövegvilágában. A lemezhez készült vizuális világ letisztult módon idézi fel boebeck felnövéstörténetének múltját, tömbházakat, és városi környezetet mutatnak be, tükrözve azt az ürességet, amelytől a művész egyszerre retteg és vonzódik.

Ajánlatunk


Szekeres Adrien és László Boldizsár szimfonikus dal-estje

..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc. Lúdvérc. Osszátok be..

A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés. A vád: kapcsolat az akkor száműzött Napóleonnal. A vád hazugságra épül, de Dantes már nem tudja bizonyítani igazát.

Ajánló


Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a…

Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!