Jegyvásárlás


Program


BMW E46 AC Schnitzer Versenyautó drift vezetés 25 perc
2

BMW E46 AC Schnitzer Versenyautó drift vezetés 25 perc

Tanulja ki a Driftelés fortélyait egy BMW versenyautóval!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. december 31. szombat, 19:00

Ezzel az élménnyel most egy nem mindennapi versenyautó motorjának léphet oda a résztvevő! Mind a közel 300 lóerő csak arra vár, hogy megzabolázza őket az újdonsült pilóta. Erre persze egy profi instruktor tanácsai állnak rendelkezésre a jobb első ülésből. Rendkívül jól kezelhető a BMW AC Schnitzer versenyautó, így a résztvevő egy elméleti oktatás és autóval való pár perces ismerkedés után bátran belevághat a Driftelés fortélyainak elsajátításába, a megvásárolt idő erejéig.

A BMW E46-os a negyedik generációja a 3-as sorozat kompakt-középkategóriás autóinak. Gyártása 1998-ban kezdődött, amikor is leváltotta az akkor kifutó E36 modellt.

Fontos információk

Helyszín: Mogyoród, Kerektó utca

A versenyautóban eltöltött idő 25 perc. Emellett a program tartalmaz 10 perc elméleti oktatást is.

A program 1 fő autóvezetését tartalmazza.

A program során a versenyautót minimum B kategóriás jogosítvánnyal rendelkező személy vezetheti!

A helyszín jellegét tekintve szívesen várjuk a rokonokat, barátokat. Érdemes fényképezőgéppel, illetve kamerával érkezni.

Extrém időjárási körülmények között a program elmarad, de természetesen lehetőséget biztosítunk másik időpont egyeztetésére.

A programra kizárólag hétköznapokon, hétfőtől péntekig van lehetőség.

Ajánlatunk


Tornádó gyorsaságú pörgések, hihetetlen jelmezek, lélegzetelállító mozdulatok és mindent elsöprő szenvedély. Ez a Grúz Állami Népi Együttes! Újra Magyarországon a legendás Shukishvili!

Margit Auer: Mágikus állatok iskolája Milyen érzés lenne, ha lenne egy saját, csakis hozzád kötődő állatod? Aki téged megért, beszélgetni tudsz vele, mindenhova elkísér, és soha többé nem kellene egyedül lenned?

Bodó Viktor új előadása az önsegítő függő csoportok mintájára és igaz történetek alapján készül. A csoport olyan szélsőséges karakterek találkozóhelye, akik egyébként soha nem ülnének le egymással. Történeteikben a reália keveredik a mindennapi abszurddal, a dráma a tragikomédiával. Egy ilyen kétórás gyűlésen megtörténhet minden, ami csak elképzelhető, és az is, ami nem.

Ajánló


A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli…

A Szép nyári nap című musical valamikor a hetvenes években játszódik Bácsszentmárián, egy olyan építőtáborban, amelyik közel van a jugoszláv…

Robert Icke: Oidipusz Fordította: Upor László

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!