Jegyvásárlás


Program


Blind-X.BÁBU Fesztivál

Blind-X.BÁBU Fesztivál

Egyszemélyes produkciójában Duda Paiva a gyerekkorát idézi fel, amikor egy betegség miatt hólyagok lepték el a testét, és átmenetileg megvakult. A gyógyulás ösvényén a sámánisztikus és a nyugati orvostudomány kísérte. A Blind ezt az élményt a fogyatékosság, elutasítás és elszánás metaforájává alakítja.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. október 10. csütörtök, 19:00

Blind-X.BÁBU Fesztivál

Ajánlott életkor:16+
Tárgyjáték
60 perc szünet nélkül
Bemutató:2019.10.10


A Duda Paiva Társulat előadása

"Fájt a fény és szép volt a sötét."

Egyszemélyes produkciójában Duda Paiva a gyerekkorát idézi fel, amikor egy betegség miatt hólyagok lepték el a testét, és átmenetileg megvakult. A gyógyulás ösvényén a sámánisztikus és a nyugati orvostudomány kísérte. A Blind ezt az élményt a fogyatékosság, elutasítás és elszánás metaforájává alakítja. Intim színházi szőttest hoz létre, melyben a tánc és a különleges afro-brazil szubkultúrából származó joruba dalok bábos adaptációja éppúgy fontos szerephez jut, mint a mozgató erőként jelen lévő hang és fény.

A Duda Paiva Társulat fizikai és vizuális előadásokat készít a tánc, bábszínház és a multimédia határmezsgyéjén. Duda Paiva egyedi, légies, varázslatos és néha fájdalmas, olykor humorral átitatott világokat teremt táncpartnereivel, a hajlékony szivacsbábokkal.


Koncepció: Duda Paiva, Nancy Black
Bábok: Evandro Serodio, Duda Paiva
Jelmez: Duda Paiva, Atty Kingma
Jelmez és dekoráció kivitelező: Machtelt Halewijn
Dekoráció kivitelező: Daniel Patijn
Zene/hang tervező: Wilco Alkema
Világítástervező: Mark Verhoef
Jorubatanár/színházi antropológus:: Patrick Oliveira
Dramaturgiai tanácsadó: Nienke Rooijakkers
Producer: Marijana Mikolcic
Koreográfus: Duda Paiva
Rendező: Nancy Black

Ajánlatunk


„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad – alul semmi!”

A belépőjegy tartalma a múzeum kiállításának megtekintését (végvári életpanoptikum, huszárbaba gyűjtemény, régi eszközök gyűjteménye, porcelánbaba gyűjtemény, csárda múzeum, lovas eszközök gyűjteménye...) állatudvar, nyuszisimogató, magában foglalja a mosdó használatát, játszótérét és a program leírásában szereplő összes szolgáltatást.

Christine-nek elege van. Elég a nagyvárosból, a zajból, de főleg a nemrég elvesztett férjével közös helyszínekből. Költözik tehát: New Yorkból Floridába. Már pakolnak is a költöztetők, egy nap marad a régi életből.

Ajánló


A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!