Jegyvásárlás


Program


Beyn Hayamim koncert

Beyn Hayamim koncert

Az Erkel színházban 2018-ban megrendezett nagy sikerű koncert után ismét színpadon a különleges Beyn Hayamim zenekar! Ezúttal az UP Újpesti Rendezvénytér színpadán 2020. január 12-én, vasárnap 19.00-kor.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. január 12. vasárnap, 19:00

Beyn Hayamim koncert

A teremtés és az élet megünneplése, valami nagyon közel-távoli, ismeretlen, de mégis oly ismerős, jobb bemutatása, megismertetése. Az ősi tanítás pozitív, életigenlő üzenetének átadása.

A Beyn Hayamim zenei sokszínűséggel és összetettségével a Teremtő világát és az Ő Tóráját akarja utánozni. Nézzék meg azt a showt, ahol izraeli örökzöld dallamok együtt hallhatók Dávid zsoltáraival és a középkor imáival. Négyezer év két órában.
Több mint zene!

Ajánlatunk


Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

A Cambridge-i St John's College Kórusa régi ismerősünk: karácsonyi műsorával már két ízben is nagy sikert aratott a Müpában.

Kelemen Barnabás évtizedek óta a magyar és a nemzetközi zeneélet ünnepelt művésze, aki szólistaként és kamaramuzsikusként világszerte sikereket arat. Számos verseny győztese, játékát díjnyertes hanglemezek - köztük a Bartók Új Sorozat CD-i - örökítették meg.

Ajánló


Két jubileum varázslatos találkozása a Müpa színpadán: a Talamba Ütőegyüttes fennállásának huszonötödik évfordulóját Muszorgszkij idén százötven éves zeneművével, az Egy…

„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Az évad művésze, Snétberger Ferenc koncertsorozatának első estjére vadonatúj mű ősbemutatójával készül. Movements című háromtételes darabjában zeneszerzőként és virtuóz szólistaként…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!