Jegyvásárlás


Program


Bettika Quintet
2

Bettika Quintet

Bakos Bettika énekesnő, zeneszerző, az LFZE Jazztanszak hallgatója, improvizációval, szabadzenével, színházi zenével, mantra énekkel is foglalkozik, tanít, workshopokat tart. Együttese, a Bettika Quintet a jazz, a szabad improvizáció, a világzene és a kortárs verszene elemeinek felhasználásával tevékenykedik.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. augusztus 26. szerda, 20:00

 Közreműködik:

Bakos Bettika - ének
Dévényi Zoltán - gitárok
Kosztolánszki Dominik - tenorszaxofon
Mayer József - nagybőgő
Richter Ambrus - dob

Bakos Bettika énekesnő, zeneszerző, az LFZE Jazztanszak hallgatója, improvizációval, szabadzenével, színházi zenével, mantra énekkel is foglalkozik, tanít, workshopokat tart. Együttese, a Bettika Quintet a jazz, a szabad improvizáció, a világzene és a kortárs verszene elemeinek felhasználásával tevékenykedik. A jelenlegi program java saját szerzeményekből áll, melyek között jó néhány versmegzenésítés is helyet kapott: olyan, a jazzben gyökerező, jazz-poetry vagy spoken word elemekkel tarkított zene, aminek ritmikája és szövege magyar költők (Tandori Dezső, Tarbay Ede, Bella István, Csukás István, Weöres Sándor) műveire épül. A programban szerepelnek még a világzene műfajába sorolható darabok, főként magyar és cigány népzenei dallamok átdolgozásai, amelyek összetett ritmusaikkal, drámaiságukkal hoznak izgalmas színeket a koncertműsorba. A szöveg nélküli saját darabok pedig teret adnak a szabad improvizációnak és a zenei keretekkel való játéknak.

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Ajánlatunk


Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

Ajánló


Az egyszerre szívszorító és mulatságos tragikomédiában két, egymástól távol élő nővér, az egykor szépségükről elhíresült Szkalla-lányok sokszínű, sokféle dinamikájú küzdelmét…

Mogyeszt Muszorgszkij BORISZ GODUNOV Opera négy felvonásban, prológussal, orosz nyelven, magyar és angol felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!