Jegyvásárlás


Program


Betegnaplók - Improvizatív kamaradráma egy felvonásban

Betegnaplók - Improvizatív kamaradráma egy felvonásban

Az előadás Csáth Géza író és pszichiáter szövegei alapján született – pontosabban születik folyamatosan. Célunk ugyanis az, hogy az előadás a nézők szeme láttára nyerje el aznap esti egyszeri és megismételhetetlen formáját, hogy az előadás néhány pontján színészi improvizációk a valós időben hozzák létre a két karaktert, s a két karakter a művet.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. szeptember 28. hétfő, 19:00

A Betegnaplók az alkotás természetéről szól. A küzdelemről, az inspirációról, a bukásokról. Arról, ahogyan két ember – az alkotói válságtól szenvedő író és az elmegyógyintézetben kezelt skizofrén lány – együtt fedezi fel az alkotás élményét. De ki vallhatja magáénak a kész művet? A művész vagy a múzsa? És mi történik, ha elmosódnak a határok e két szerep között, és szereplők már maguk sem tudják, melyikük az alkotó és melyikük az ihlető? Létezik-e egyáltalán olyan, hogy közös műalkotás? És milyen név szerepeljen a könyv borítóján?

Szereplők:

Csáth: Balogh Márton István

016-os beteg: Kovács Boróka

Rendező: Varró Ilona Ágnes

Csáth Géza írásai alapján írta Varró Ilona Ágnes

Parkolás: A jegy felmutatásával ingyenes parkolást biztosítunk a Várkert Bazár mélygarázsában 3 órára (mely a Szarvas tér felől közelíthető meg). A garázsból való kihajtáshoz a jegyet le kell pecsételtetni a rendezvény jegypénztárában.

Ajánlatunk


A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival, Pozsgai Zsolt átdolgozásában. Emberi drámák, sorsok, a jó és a rossz megítélése, ami olykor nem is olyan egyszerű.

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey, Elwood bácsi legjobb barátja, egyesek szerint nem is létezik, csak az ő fejében, de a valóságban mégis sok galibát és félreértést okoz.

Ajánló


Május 11-én fergeteges ValMar koncerttel zárul a 2024-es Pápai Expo és Agrárpiknik, az év legmenőbb agrárrendezvénye.

Előadja a ZsigmondLala Énekstúdió győri amatőr musical csoportja. A műsor időtartama 90 perc.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!