Jegyvásárlás


Program


Beszélő levelek - Október

Beszélő levelek - Október

Tartson velünk, amikor kinyílik a hírességek postaládája!

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. október 13. szombat, 19:30

Minden hónapban egy házigazda és hat előadóművész hívja különleges utazásra a nézőket: híres emberek, történelmi személyek, ismert művészek életébe pillanthatunk bele legizgalmasabb, legviccesebb, legtragikusabb leveleiken keresztül.

Vajon hogyan érezte magát Frida Kahlo első párizsi kiállítása idején a francia fővárosban? Ki volt Alekszandr Puskin leghíresebb szerelme? Melyik volt Madonna legbotrányosabb tévészereplése? És milyen galibákat tud okozni egy szállodai szobában nyitva felejtett ablak? Mindezekre és még számos más titokra fény derül a
Beszélő levelek októberi előadásán. A Mozsár Műhelyben minden hónapban egy házigazda és hat előadóművész hívja különleges utazásra a nézőket: híres emberek, történelmi személyek, ismert művészek életébe pillanthatunk bele legizgalmasabb, legviccesebb, legtragikusabb leveleiken keresztül. Minden alkalom különleges és
megismételhetetlen lesz, hiszen minden este más előadók olvassák fel más-más hírességek leveleit, és nem hiányozhat az adott esthez illő zenei kíséret sem.
Tartson velünk, amikor kinyílik a hírességek postaládája!

Házigazda: Fiala Borcsa
Fellépők: Bánki Gergely, Fodor Tamás, Járó Zsuzsa, László Zsolt, Szabó Erika, Tasnádi Bence
 
Szerkesztő, produkciós vezető: Megyeri Léna
Munkatársak: Guld Ádám, Kapusi Éva, Klopfer Alexandra, Nagy Viktória
Zenei vezető: Nyitrai László
Rendező: Böhm György
Jegyár: 2900 ft.
A Független Színművészetért Alapítvány produkciója.

Ajánlatunk


Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a megfelelési kényszer és önmagunk vállalása, az önzés és a szerelem.

Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek való megfelelés kényszeríti ránk. (Kovács Bálint)

A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events a tavaly decemberi teltházas A Gyűrűk Ura legszebb dalai koncert után most a Harry Potter-filmek legemlékezetesebb zenéit bemutató műsorral tér vissza.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!