Jegyvásárlás


Program


Best of Finucci Bros Quartet / JAZZ SHOWCASE

Best of Finucci Bros Quartet / JAZZ SHOWCASE

A fúziós jazzt játszó Finucci Bros Quartet megalakulásának tizedik évfordulójára meghódította Amerikát: két alkalommal turnéztak az Egyesült Államokban, és lemezszerződést írtak alá New Yorkban az Indaba Music lemezkiadóval.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. február 9. vasárnap, 20:00

Best of Finucci Bros Quartet / JAZZ SHOWCASE

A fúziós jazzt játszó Finucci Bros Quartet megalakulásának tizedik évfordulójára meghódította Amerikát: két alkalommal turnéztak az Egyesült Államokban, és lemezszerződést írtak alá New Yorkban az Indaba Music lemezkiadóval. A Balogh Roland és Balogh Zoltán vezette kvartett ezen az estén a lemezeiken hallható felálláshoz képest gazdagabb hangzással és sztárvendégekkel villantja fel a Finucci-sztori legfontosabb fejezeteit sok-sok improvizációval, rendkívül virtuóz hangszeres játékkal és jól ismert melódiákkal.

Négy kiemelkedő muzsikus, négy nagylemez, számos nemzetközi elismerés. Roland a 2009-es Montreux-i Jazzgitárverseny és a 2016-os Six String Theory Jazzgitárverseny győztese, Junior Prima Díjas előadó. Zoltán montreux-i dobogós és a Jacksonville-i Jazz-zongoraverseny ezüstérmese. 2010-ben a Müpában Matthew Garrison, 2015-ben pedig Lee Ritenour volt a zenekar vendége. Számos koncertprogramjuk közül közönségkedvenc a Klasszikus és Jazz, a Barbra Streisand-est és a Pop in the Jazz sorozat. A jubileumát ünneplő csapat a Jazz Showcase záróestjén megpróbálja összefoglalni az eddigi pályafutása alatt megvalósított zenei törekvéseit, bemutatni színes zenei világát. Az est folyamán három sztárvendég is szerepel: Tóth Vera Aretha Franklin dalait kelti életre, Tabáni István a Queen legismertebb számait szólaltatja meg, Kökény Attila az egyik televíziós tehetségkutatóban feltűnt Rontó Kittyvel ad elő duettet és George Benson slágereit énekli, Havas Lajos Chico pedig a legújabb Finucci Bros-lemez közreműködője.


Finucci Bros Quartet:
gitár   Balogh Roland
zongora, billentyűs hangszerek    Balogh Zoltán
basszusgitár    Horváth Pluto József
dob    Bordás József

Vendégek:
ének    Tóth Vera, Kökény Attila, Tabáni István, Rontó Kitty
ének, harsona    Havas Lajos Chico

Finucci Strings:
hegedű    Boda Nóra, Molnár Dániel
brácsa    Nagy Teodóra
cselló    Bettermann Rebeka

Ajánlatunk


zenés party két részben

Május 11-én fergeteges ValMar koncerttel zárul a 2024-es Pápai Expo és Agrárpiknik, az év legmenőbb agrárrendezvénye.

A zenés színház történetének egyik legjelentősebb darabja tér vissza a budapesti közönség elé.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!