Jegyvásárlás


Program


Besh o droM lemezbemutató

Besh o droM lemezbemutató

Valentin napra új lemez, speciálba' nektek! Készülünk derekasan, száll majd a Kakukk, vas lesz az Ágy, turbó lesz a Hilti, a csocsek meg Atom, áll majd a Bál, és pergetünk, hogy a többiről ne is beszéljünk.

Jubileumi lemezbemutató!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. február 14. péntek, 20:05

Valentin napra új lemez, speciálba' nektek! Készülünk derekasan, száll majd a Kakukk, vas lesz az Ágy, turbó lesz a Hilti, a csocsek meg Atom, áll majd a Bál, és pergetünk, hogy a többiről ne is beszéljünk. Inkább eljátsszuk nektek majd azokat is. Húsz éve a Fonóból indultunk, ott ültük meg az utat, ami a világ minden sarkába elvezetett minket. Most újra ott várunk titeket, megmutatjuk mire jutottunk.

Jubileumi lemezbemutató!

Ajánlatunk


A „Csirbiri” koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

Ajánló


A belépőjegy tartalma a múzeum kiállításának megtekintését (végvári életpanoptikum, huszárbaba gyűjtemény, régi eszközök gyűjteménye, porcelánbaba gyűjtemény, csárda múzeum, lovas eszközök…

A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!