Jegyvásárlás


Program


Bereczki Zoltán - Óévbúcsúztató

Bereczki Zoltán - Óévbúcsúztató

Bereczki Zoltán Óévbúcsúztató akusztikus műsora
December 29-én, pénteken 16 órakor
Sztárvendég: Berki Artúr
Jegyár: november 15-ig 2.990 Ft, november 16-tól december 17-ig 3.300 Ft, december 18-tól 3.900 Ft Gyémánt jegyek az első sorba: 3.600 Ft

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. december 29. péntek, 16:00

Szervező: Infúzió Produkció
Helyszín: KÖSZI, 1105 Budapest, Előd u. 1.

Országunk egyik legnépszerűbb előadóművésze, akit profizmusa mellett, sokoldalúsága tesz igazán különlegessé! EMeRTon-díjas színész „az év musical színésze kategóriában”, zenei producer, arany- és platinalemezes, Fonogram díjas énekes. A Sztárban Sztár első évadának győztese, majd a második, harmadik szériának szakmai zsűritagja.
A fiatal Bereczki kivételes tehetségét énektanára, Toldy Mária ismerte fel. 2001-ben végezte el az Színház és Filmművészeti Főiskola operett-musical szakát és még ebben az évben megjelentette első szólólemezét „Száz év” címmel. Számos zenés tv produkcióban vett részt:
többek között fellépett a Magyar Televízió ’Csináljuk a fesztivált’ című műsorában, amelynek egyik sorozatát meg is nyerte, részt vett a TV2 ’A nagy duett’ című műsorában és 2012-ben felkérték a Megasztár 6 egyik zsűritagjának is.
A Sztárban Sztár +1 kicsi műsorban is követhettük szereplését Berki Artúrral az oldalán, aki meghívott előadóként szerepelni is fog az Óévbúcsúztató koncert során.

Kérjük, ne hagyjon egy szabad ülőhelyet szabadon!

Ajánlatunk


Boris Eifman / ifj. Johann Strauss A PYGMALION-HATÁS Balett két felvonásban

A száz évvel ezelőtt játszódó történet egy ukrajnai, zsidók és oroszok lakta faluban játszódik. Tevje, a tejesember és felesége, Golde egy olyan világ őrzői, melyet a közösség és vallás előírásai határoznak meg. Lányaik azonban már saját kezükbe akarják venni az életüket, szerelemből akarnak férjhez menni.

„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad – alul semmi!”

Ajánló


“Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább,…

Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!