Jegyvásárlás


Program


Bencs estek: VIDOR Noir

Bencs estek: VIDOR Noir

1933 tavaszán furcsa és megmagyarázhatatlan bűnesetek rázzák meg Nyíregyháza álmos hétköznapjait. A nyomok a megbecsült írófejedelemhez, Móricz Zsigmondhoz vezetnek. Valóban köze van a bűnesetekhez? Netán egy másik titokzatos bűncselekmény-sorozat álcázása történik épp? Vagy valaki rá akarja terelni a gyanút.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. augusztus 28. szerda, 17:00

A városi csendőrség fiatal nyomozója, Beressy Tamás százados belebonyolódik az ügy szálaiba, mindenhol akadályba ütközik, ám ekkor (pont jókor) érkezik vissza rozoga Citroënjén tíz év után Párizsból a tapasztalt Karády őrnagy, aki kezébe veszi a dolgokat. Lassan fölsejlenek egy titokzatos, veszedelmes, nyalánkságokkal teli, megdöbbentő, ámulatba ejtő bűnöző sziluettjei, ám a történet végül nem várt fordulatot vesz… A nyomozati kihallgatáson az ügybe nagyon- belekeveredő írók, A Vörös Postakocsi és a Szabolcs-Szatmár-Beregi Szemle szerzői, akik a korabeli alkotók hangján szólalnak meg: BÉRES TAMÁS, CSABAI LÁSZLÓ, GERLICZKI ANDRÁS, KULIN BORBÁLA, KÜRTI LÁSZLÓ, OLÁH ANDRÁS, NAGY ZSUKA.

A Vörös Postakocsi és a Szabolcs-Szatmár-Beregi Szemle műsora
Humorest Móricz Zsigmond rejtélyes világa nyomán

Rendező: KARÁDI ZSOLT

Ajánlatunk


A Puskás musical a leghíresebb magyar ember és az Aranycsapat történetét dolgozza fel, és állít méltó emléket neki. A darab szerzői Szente Vajk, Galambos Attila és Juhász Levente már többször bizonyították tehetségüket. Sikeres színdarabjuk valós eseményeken nyugszik, és hűen mutatja be a kort, amelyben játszódik.

..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc. Lúdvérc. Osszátok be..

Ajánló


A Vízkereszt viharos tengerrel, hajótöréssel, gyásszal kezdődik, és három házassággal ér véget. A kettő között viharos szerelmek ütköznek, egy részük…

Szőnyi Erzsébet A MAKRANCOS KIRÁLYLÁNY Gyermekopera két felvonásban, egy részben, magyar nyelven

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!