Jegyvásárlás


Program


Bencs estek - Többszemközt: Tamás Attila

Bencs estek - Többszemközt: Tamás Attila

Talán nem árulunk el nagy titkot, ha azt mondjuk, érdekes beszélgetés és zenei csemegék várják Önöket a Bencs Villában január 29-én, 17.30-tól.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. január 29. kedd, 17:30

A Bencs Villában a Többszemközt című beszélgetős esteken Kováts Dénes élő mélyinterjúi részesei lehetnek az érdeklődők, melyek során a házigazda érdekes és érdemes vendégeket faggat életükről, munkásságukról, nem kerülve ki a nehéz és a humoros helyzeteket, az életpálya csúcsait és mélységeit sem. Így lesz ez január 29-én is.

Milyen úton jutott el a bánkis diák a művészeti iskola igazgatói székéig? Hogyan állítható a zene és a színház a bűnmegelőzés szolgálatába? Előny-e, ha a tanítványból kolléga lesz? Miért jó, ha a zenész több formációban is szerepel? Ezek és más kérdések is elhangzanak majd január 29-én a Bencs Villában. Tamás Attila, a Móricz Zsigmond Színház zenei vezetője, a Vikár Sándor Zenei Alapfokú Iskola igazgatója válaszol majd, aki nem egyedül érkezik: vendégeket is hívott, így több ismert színész, énekes, zenész is színpadra lép az est folyamán.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!