Jegyvásárlás


Program


Bencs estek - Többszemközt Kováts Dénessel

Bencs estek - Többszemközt Kováts Dénessel

Amikor a hóhért akasztják – ez a mondás olyankor is elhangzik, amikor a kérdező kerül a kérdezett szerepébe. Nos, december 10-én, kedden 17.30-tól egy ilyen rendezvénynek ad otthont a Bencs Villa, ugyanis Kováts Dénes újságíró, szerkesztő, a Többszemközt estek házigazdája ezúttal a másik székben ül majd: kérdezett lesz.  több

Többszemközt Kováts Dénessel

Amikor a hóhért akasztják – ez a mondás olyankor is elhangzik, amikor a kérdező kerül a kérdezett szerepébe.  Nos, december 10-én, kedden 17.30-tól egy ilyen rendezvénynek ad otthont a Bencs Villa, ugyanis Kováts Dénes újságíró, szerkesztő, a Többszemközt estek házigazdája ezúttal a másik székben ül majd: kérdezett lesz. 

Lévén, hogy az estet követő napon lesz 60 esztendős, az évforduló okot adhat számvetésre is: a beszélgetés során szó lesz több mint 30 esztendős újságíró pályafutásáról, emlékezetes történetekről, családról, zenéről, kutyáról, irodalomról, színházról és Nyíregyházához kötődéséről. A kérdező szerepét ezúttal Karádi Zsolt főiskolai tanár (barát, irodalmi-színházi játszótárs) vállalta magára.

December 10-én, kedden 17.30-tól talán kiderül, ki valójában az a figura, aki faggatni szokta a villa vendégeit: a színészt, az újságírót, az írót, a költőt, a fotóművészt, a protokoll szakértőt – vagy éppen a pálinkalovagot.

Ajánló


A Barabás Lőrinc Quartet popos jazzvilága izgalmas instrumentális zene elektronikus fűszerezéssel, amelyet groove-os…

December eljövetele nemcsak a tartós hideg beköszöntét jelenti, hanem az ünnepi fényekbe öltöztetett…

Angelo Beolco, közismertebb nevén Ruzante komédiája, a La Moscheta vagyis a csapodár madárka…