Jegyvásárlás


Program


Bencs estek - Többszemközt: Cservenyák László

Bencs estek - Többszemközt: Cservenyák László

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. október 16. kedd, 19:00

Cservenyák László, etnográfus, a mátészalkai Szatmári Múzeum igazgatója.
Számos kitüntetéssel elismert, egy igazi showman, aki pálinkalovag, ceremóniamester, pálinkafőző, kántor, rockzenész, egyetemi oktató, közéleti feladatokat is felvállaló személyiség.
Kováts Dénes arról is faggatja majd, hogyan lett földrajz-rajz szakos tanárból etnográfus és múzeumigazgató, mitől finom és eredeti az igazi pálinka, mi motiválja sokirányú tevékenységét.
Annyi bizonyos, érdekes és rekeszizmokat is megmozgató estre számíthatnak az érdeklődők.

Ajánlatunk


Székely Csaba drámaíróként először 2011-ben, a POSZT Nyílt Fórum programjában tűnt fel, ahol Bányavirág című színdarabjáért a Színházi Dramaturgok Céhe neki ítélte oda a Vilmos-díjat. Pályája azóta töretlenül ível felfelé. Darabjait számos magyar színház bemutatta, ő pedig háromszor nyerte el a Színikritikusok díját a legjobb új magyar drámáért.

A SZINDRA TÁRSULAT előadása üzenet a mai fiataloknak, hogyan veszíthetjük el egymást, és magunkat egy fesztivál mámorában.

A Puskás musical a leghíresebb magyar ember és az Aranycsapat történetét dolgozza fel, és állít méltó emléket neki. A darab szerzői Szente Vajk, Galambos Attila és Juhász Levente már többször bizonyították tehetségüket. Sikeres színdarabjuk valós eseményeken nyugszik, és hűen mutatja be a kort, amelyben játszódik.

Ajánló


40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!