Jegyvásárlás


Program


Bencs estek - Többszemközt: Cservenyák László

Bencs estek - Többszemközt: Cservenyák László

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. október 16. kedd, 19:00

Cservenyák László, etnográfus, a mátészalkai Szatmári Múzeum igazgatója.
Számos kitüntetéssel elismert, egy igazi showman, aki pálinkalovag, ceremóniamester, pálinkafőző, kántor, rockzenész, egyetemi oktató, közéleti feladatokat is felvállaló személyiség.
Kováts Dénes arról is faggatja majd, hogyan lett földrajz-rajz szakos tanárból etnográfus és múzeumigazgató, mitől finom és eredeti az igazi pálinka, mi motiválja sokirányú tevékenységét.
Annyi bizonyos, érdekes és rekeszizmokat is megmozgató estre számíthatnak az érdeklődők.

Ajánlatunk


A tíz éve, Bamakóban alakult együttes női előadói minden kreatív zenei megnyilvánulásukban szót emelnek a nők jogaiért és az erőszak felszámolásáért. Gazdag, dallamos muzsikájukban a pánafrikai hagyományokat a kortárs popdalokat idéző stílusjegyekkel ötvözik.

1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem tisztázott baleset okozója volt. A baleset tetteseként az Operaház titokzatos Fantomját emlegették.

Az évad művésze, Snétberger Ferenc koncertsorozatának első estjére vadonatúj mű ősbemutatójával készül. Movements című háromtételes darabjában zeneszerzőként és virtuóz szólistaként is remekel.

Ajánló


Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a…

Poirot nyomozó kényelmes hazaútra vágyik a legendás, káprázatos Orient Expresszen. Csakhogy az előkelő útitársak között akad valaki, aki nagyon gyanús.…

A két nagysikerű könyv szerzőjének egész estét betöltő estje, ahol minden a generációkról fog szólni, szóban és esetenként zenében is.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!