Jegyvásárlás


Program


Bencs estek - Többszemközt: Boldizsár Ildikóval

Bencs estek - Többszemközt: Boldizsár Ildikóval

November 16-án, kedden 17.30-tól Boldizsár Ildikót láthatják-hallhatják a Bencs Villában. Népszerű író, szerkesztő, mesekutató, a meseterápia módszerének kidolgozója, egyetemi oktató, aki szerint a meséket vissza kell adni a felnőtteknek, és tévhit, hogy a műfaj válságban lenne.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. november 16. kedd, 17:30

Bencs estek - Többszemközt: Boldizsár Ildikóval

Egy eseménybejegyzés szerint Boldizsár Ildikó – aki a néprajztudomány kandidátusa – 35 éve kutatja a meséket, közel ezer tanítványa volt eddig, s ötvenhat kiadott könyv fűződik nevéhez.

Meseterapeutaként 1996-ban kezdett dolgozni, kórházakba járt mesét mondani gyerekeknek és felnőtteknek, és eközben tett szert azokra a tapasztalatokra, amelyek gyógyító munkájában segítették. Tizenöt év elméleti kutatás után fordult a mesék gyakorlati alkalmazása felé, s újabb tíz év tapasztalatai alapján dolgozta ki a Metamorphoses Meseterápiás Módszert, amely 2010 óta könyv formájában is rendelkezésére áll azoknak, akik ezt a terápiás formát alkalmazzák munkájuk során (pl. kórházakban, nevelési tanácsadókban, iskolákban, börtönökben, pszichoterápiában).  Előadásokat tart, s mesél, mesél, mesél… Persze nemcsak mondja, de írja is.

Már sokan tudják, hogy a Többszemközt című beszélgetős esteken Kováts Dénes élő mélyinterjúi részesei lehetnek az érdeklődők, melyek során a házigazda érdekes és érdemes vendégeket faggat életükről, munkásságukról, nem kerülve ki a nehéz és a humoros helyzeteket, az életpálya csúcsait és mélységeit sem. Így lesz ez november 16-án is, amikor Boldizsár Ildikót kérdezi mesék terápiás hatásairól, a mese fontosságáról, arról, miként jelenthet a mese akár kiutat is egy-egy negatív élethelyzetből.

Boldizsár Ildikó portréja Fábián Lilla Daniella felvétele

Kedves Nézőink!
Amennyiben problémát észlelnek jegy- vagy bérlet online vásárlása során, kérjük, próbálják meg az oldal elérést egy másik böngésző felületről, vagy a jegy.hu oldalon lévő bal alsó sarokban található chat-ablakot vegyék igénybe!
Ott azonnal segítséget nyújtanak a probléma elhárításában!

Köszönjük együttműködésüket és megértésüket!

Ajánlatunk


bohózat két felvonásban

A zenés színház történetének egyik legjelentősebb darabja tér vissza a budapesti közönség elé.

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Ajánló


Tornádó gyorsaságú pörgések, hihetetlen jelmezek, lélegzetelállító mozdulatok és mindent elsöprő szenvedély. Ez a Grúz Állami Népi Együttes! Újra Magyarországon a…

Pietro Mascagni PARASZTBECSÜLET / MESSA DI GLORIA Koncertszerű előadások magyar, angol és eredeti nyelvű felirattal

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!