Jegyvásárlás


Program


Bencs estek - Kulturáltan minden kultúrában - Koncz Veronika protokoll és PR szaktanácsadó előadása

Bencs estek - Kulturáltan minden kultúrában - Koncz Veronika protokoll és PR szaktanácsadó előadása

Koncz Veronika protokoll és PR szaktanácsadó nemzetközi, diplomáciai példákkal illusztrált előadásán ezúttal a különböző nemzetek szokásai, az írott és íratlan szabályrendszerek gyakorlati alkalmazásai kerülnek előtérbe. Szó lesz a napjainkban nagy érdeklődést kiváltó, brit királyi családban történt változások protokolláris vonatkozásairól.

Kulturáltan minden kultúrában

Koncz Veronika protokoll és PR szaktanácsadó előadása

A jó modor a kapcsolatok különleges esszenciája, hangulata és időnként sajátos koreográfiája, mely – akár külföldi utainkon is – új távlatokat nyithat meg előttünk. A különböző országokat éppen a sajátosságaik teszik érdekessé és különlegessé. Sokkal magabiztosabbak és sikeresebbek lehetünk mind az üzleti, mind a személyes kapcsolatainkban, ha felkészültek vagyunk, ismerjük és tiszteletben tartjuk a világ országainak különböző szokásait, hagyományait.

Koncz Veronika protokoll és PR szaktanácsadó nemzetközi, diplomáciai példákkal illusztrált előadásán ezúttal a különböző nemzetek szokásai, az írott és íratlan szabályrendszerek gyakorlati alkalmazásai kerülnek előtérbe. Szó lesz a napjainkban nagy érdeklődést kiváltó, brit királyi családban történt változások protokolláris vonatkozásairól. A női államfők, elnök-és uralkodófeleségek hivatali öltözetének bemutatásán keresztül pedig a hétköznapokban is jól hasznosítható stílustippekkel gazdagodhatnak az érdeklődők.

Ajánló


William Shakespeare Rómeó és Júlia című drámája, Závada Péter átirata és a Társulat…

Wass Albert műve nyomán színpadi játék két részben

Ugyan ki tudná összefoglalni, mi mindenről szól a farkasok közt nevelkedett Maugli, az…