Jegyvásárlás


Program


BEMUTATÓ - SZRLM

BEMUTATÓ - SZRLM

A Zsuráfszky művészházaspár közös alkotói estje.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. október 27. szerda, 19:00

BEMUTATÓ - SZRLM

A közös alkotói est első részében az emberi élet legszebb és egyben örök „témáját”: a Szerelem érzésének bonyolult világát járják körül koreográfiáikban az alkotók, a néptánc nyelvén. A művészházaspár nagy örömmel idézi fel azokat a tematikus műveket, amelyek már régóta nem voltak láthatók színpadon, mint például a Méregkeverők, az Álom és a Pillangó című koreográfiák. A második részben, mintegy összegzésül, részleteket mutatnak be azokból a táncjátékokból, mesedarabokból, ifjúsági előadásokból, amelyek több évtizedes közös munkájuk legszeretettebb gyöngyszemei. A Magyar Nemzeti Táncegyüttes fiatal művészei a tematikusan válogatott és a mozaikszerűen felvillantott alkotásokban, tánctudásuk mellett, megcsillogtathatják előadóművészi tehetségüket is.

Koreográfus: Zsuráfszky Zoltán, Zs. Vincze Zsuzsanna

Ajánlatunk


A történet két szélhámosról szól: Lawrence úriember, akiről könnyen elhisszük, hogy nemesi sarj, egy száműzött uralkodó; Freddy Benson azonban kisstílű. Meséjében szegény, beteg nagymamájának gyűjt könyöradományokat. Kettejük barátsága akkor kezdődik, amikor kiderül, hogy mindketten a Riviérán kívánnak turistákat kifosztani, és rájönnek, hogy szövetkezve könnyebb. A Steve Martin és Michael Caine játékával fémjelzett film nem véletlenül ihlette meg a „színházcsinálókat”. A fordulatokban gazdag és rendkívül humoros történet kiváló zenével fűszerezve robbant be a Broadwayre, útját azóta is töretlen nevetésorkán, tapsvihar és díjeső övezi.

A februári koncert után májusban Brahms újabb két magyar tánca, egy kihívást jelentő versenyműve és mélységeket megjáró szimfóniája kerül a Fesztiválzenekar műsorára.

Ajánló


Komédia a köbön! Egy falrengető vígjáték, amely színpadon és filmen egyaránt nagy sikereket aratott!

Minden életrajzukban olvasható, hogy Quincy Jones szerint ők „a planéta legmenőbb énekes csókái” (azaz „the baddest vocal cats on the…

Akár egy Agatha Christie krimi a Szex és New York karaktereivel! A Liliom Produkció – Dámák a pakliban című új…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!