Jegyvásárlás


Program


BEMUTATÓ - AZ IDŐ VÉGEZETE (16) • Zadam Társulat

BEMUTATÓ - AZ IDŐ VÉGEZETE (16) • Zadam Társulat

A Zadam Társulat előadása

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. január 23. csütörtök, 19:30

Az ókori görögök két kifejezést használtak az időre: kronosz és kairosz. A kronosz a mindennapi, megállíthatatlanul folyó idő, amit az óránk mutat. Ami eltelt belőle, már soha nem hozható vissza. Életünk során fokozatosan pereg le, mint a homokórában a homok, majd egyszer elfogy, véget ér.
A kairosz ennek az ellentéte. Lehetőségek egymásutániságából áll, az események közti meghatározhatatlan, bensőségesen megélt, különleges pillanatokat jelenti. Szó szerint a megfelelő, helyes, alkalmas pillanat.

Zene: Olivier Messiaen: Quatuor pour la fin du temps

Koreográfus: Zambrzycki Ádám
Koreográfus-Asszisztens: Sebestyén Tímea
Fény: Pető József








Forrás: port.hu

Ajánlatunk


Kata és Bianca egy gazdag páduai úr lányai. Egyik szelíd, mint a galamb, de a másik vad, indulatos, csípős nyelvű, fékezhetetlen. A kisebbiknek akad is kérője bőven, de apja nem adja férjhez addig, míg a nagyszájút el nem veszi valaki. Hiába a sok kérő, Makrancos Kata senkinek nem kell. Ebben a kilátástalannak tűnő helyzetben jelenik meg Petrucchio, akit nem riaszt vissza a feladat. Elhatározza, hogy megzabolázza a gazdag, csinos, vonzó hárpiát.

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Bár egészen kicsi kora óta hangszerek között nevelkedett, sokáig nem volt egyértelmű, hogy a zenei pályát választja. A szakralitáshoz máig erősen vonzódó Omar Faruk Tekbilek az egyik legnagyobb hatású török világzenei előadó, aki a Müpa színpadán áprilisban új életre kelti a legnemesebb közel-keleti zenei hagyományokat.

Ajánló


Akár egy Agatha Christie krimi a Sex és New York karaktereivel! A Liliom Produkció – Dámák a pakliban című új…

A vége egy fotográfus szerelmeinek, családjának, karrierjének, s ezzel együtt a huszadik századnak összegzésre, feldolgozásra vagy éppen lezárásra váró, viharos…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!