Jegyvásárlás


Program


BEMUTATÓ - AGAPÉ • PR-Evolution Dance Company

BEMUTATÓ - AGAPÉ • PR-Evolution Dance Company

Manapság sokan érzik úgy, hogy zsákutcába jutottak, elmerülve a külső valóság egyeduralkodó hiedelmében, árnyképeket kergetnek önmagukról, mindig jobbat és többet akarva elvesznek az elégedetlenségben, elfelejtik, mi a szeretet.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. október 6. kedd, 19:00

Bemutató - Agapé
PR-Evolution Dance Company

Műfaj: kortárs
Felvonások száma: 1
Időtartam: 65 perc
Korhatár:+10

Gyűlölni nem születtem én, szeretni csak.

Szophoklész: Antigoné (523)

Bizonyítéka ez annak, hogy már Jézus eljövetele előtt is létezett az agapé, a szeretet legtisztább formája, amely önzetlen, feltétel nélküli és tevőleges, megbocsátani képes.

Manapság sokan érzik úgy, hogy zsákutcába jutottak, elmerülve a külső valóság egyeduralkodó hiedelmében, árnyképeket kergetnek önmagukról, mindig jobbat és többet akarva elvesznek az elégedetlenségben, elfelejtik, mi a szeretet. A mindennapok tele vannak a jól ismert Nárcisz és Ekhó történet variánsaival, a pszichológusok szerint ezek növekvő tendenciát mutatnak. Ám az agapé tanulható, nem ösztön megnyilvánulás. Előadásunkkal arra szeretnénk biztatni nézőinket, hogy ne adják fel az útkeresést a békéhez, az otthonra találáshoz – az agapéhoz!

Előadják:
Bakonyi Jusztina, Guzmics Petra, Hoffmann Luca, Safranka-Peti Zsófia, Tóth Rebeka, Füzesi Csongor, Nagy Csaba Mátyás

Díszlet: Komesz Borbála, Zubor Kata
Bábkészítő: Majoros Gyula
Jelmez: Nemes Nóra
Zene: Gergely Attila, Nagy Teodóra, Sarshar Ghozat
Dramaturg: Fabacsovics Lili
Szakértő: Hegedűs Sándor
Koreográfus: Nemes Zsófia

Ajánlatunk


A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

Janikovszky – lánykori nevén Kucses – Éva tizenkét és tizennyolc éves kora között, 1938-tól 1944-ig vezette a naplóját. Negyedik naplófüzetének borítóján ceruzával írva ez áll: „Kizárólag az utókor számára.”

A száz évvel ezelőtt játszódó történet egy ukrajnai, zsidók és oroszok lakta faluban játszódik. Tevje, a tejesember és felesége, Golde egy olyan világ őrzői, melyet a közösség és vallás előírásai határoznak meg. Lányaik azonban már saját kezükbe akarják venni az életüket, szerelemből akarnak férjhez menni.

Ajánló


Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek…

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!