Jegyvásárlás


Program


BÉKE!

BÉKE!

A k2 Színház legújabb előadása biblikus betlehemi ballada, amely kísérletet tesz a béke fogalmában rejlő ellentmondások újrafogalmazására.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. február 9. szerda, 19:00

Benkó Bence – Fábián Péter: Béke
– betlehemi játék egy részben –

Jézus tanításai szerint a békéhez vezető út a megbocsátás útja: aki képes megbocsátani az ellene vétkezőnek, az békére lel. Ezt a krisztusi tanítást igyekszik követni a három betlehemi pásztor is, akik személyesen köszönthették a Megváltót születése éjszakáján. De vajon hogyan érvényesíthető a békére való törekvés erkölcsi parancsa a valóságban? Az előadás nem kevesebbre vállalkozik, minthogy
továbbszövi a három betlehemi pásztor történetét. Mi történt, miután hazatértek a kisded Jézus jászolából? Hogyan őrizték meg a békét lelkükben, Betlehemben és széles e világon?

Ajánlatunk


Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Ajánló


Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva…

A Vízkereszt viharos tengerrel, hajótöréssel, gyásszal kezdődik, és három házassággal ér véget. A kettő között viharos szerelmek ütköznek, egy részük…

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!