Jegyvásárlás


Program


Békási Mozi Esték: A százéves ember, aki kimászott az ablakon és eltűnt

Békási Mozi Esték: A százéves ember, aki kimászott az ablakon és eltűnt

Február 27. szerda 18.00
A százéves ember, aki kimászott az ablakon és eltűnt
(svéd vígjáték, 114 perc, 2013)
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. február 27. szerda, 18:00

Allan Karlsson századik születésnapja közeleg, ennek megfelelően születésnapi zsúrt szerveznek neki az idősotthonban. A kora ellenére éles eszű férfit ez hidegen hagyja, ünneplés helyett kimászik szobája ablakán. Röviddel szökése után egy pénzzel teli táska birtokosává válik, ezáltal pedig drogdílerek és a rendőrség célpontjába kerül.
Allen kalandjai azonban nem százéves korában kezdődtek. Menekülése közben visszaemlékezésekkel mutatja be élete legizgalmasabb, a XX. század történelmét befolyásoló pillanatait.

Ajánlatunk


A történet két szélhámosról szól: Lawrence úriember, akiről könnyen elhisszük, hogy nemesi sarj, egy száműzött uralkodó; Freddy Benson azonban kisstílű. Meséjében szegény, beteg nagymamájának gyűjt könyöradományokat. Kettejük barátsága akkor kezdődik, amikor kiderül, hogy mindketten a Riviérán kívánnak turistákat kifosztani, és rájönnek, hogy szövetkezve könnyebb. A Steve Martin és Michael Caine játékával fémjelzett film nem véletlenül ihlette meg a „színházcsinálókat”. A fordulatokban gazdag és rendkívül humoros történet kiváló zenével fűszerezve robbant be a Broadwayre, útját azóta is töretlen nevetésorkán, tapsvihar és díjeső övezi.

Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Ajánló


Ha sírva akar nevetni, ezt az előadást ne hagyja ki!

Ezen az estén az író a színész testét ölti magára.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!