Jegyvásárlás


Program


beck@grecsó "Hoztunk valamit magunkból"

beck@grecsó "Hoztunk valamit magunkból"

Az írónál gitár van. A zenész meg felolvas. Grecsó Krisztián és Beck Zoli beszélgetnek, mert barátok, olvasnak, mert írnak, zenélnek, mert vannak dalaik. Bóbiták és Balázsolások egy időutazós, zenés irodalmi pódiumesten.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. november 19. péntek, 20:00

beck@grecsó "Hoztunk valamit magunkból"

Beck Zoli és Grecsó Krisztián zenés irodalmi pódiumestje

“Ha tétre játszunk, van értelme beszélgetni!” - mondta egy évvel ezelőtt Beck Zoli, amikor a “Szívemhez szorítom” sorozat vendége volt. Akkor nem hittük, - hiszen éppen fellélegeztünk az első, és akkor még egynek gondolt hullám után - hogy egy évet kell várnunk a sorozat következő részére. Most talán óvatosabban veszünk nagy levegőt, és úgy érezzük, hogy még nagyobb a tét. Ezért kértük Grecsó Krisztián írót - akinek “Magamról többet” című kötete 2021-ben Libri közönségdíjat kapott - és Beck Zolit, a 30Y együttes frontemberét, hogy “hozzanak magukból valamit” közénk, amit megoszthatnak velünk egy beszélgetésben és közös műsorukban. Hisszük, hogy lesz tétje az estének és lesz mit a szívünkhöz szorítani.

Ajánlatunk


Pintér Béla és Társulata: A Sehova Kapuja

Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

Ajánló


3+ 90 perc, 1 szünettel Bábtechnika: bunraku

A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés.…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!