Jegyvásárlás


Program


Bangó Margit és a Swing á la Django koncertje

Bangó Margit és a Swing á la Django koncertje

Bangó Margit művésznőt a 2021-es DAL döntős zenekara, a Hungarian Django Swing stílust megteremtő Swing à la Django zenekar kíséri végig.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. július 9. szombat, 20:30

Bangó Margit és a Swing á la Django koncertje

Bangó Margit világhírű cigány- és magyarnóta-énekes a Rózsakert Szabadtéri Színpadon most először ad koncertet, melynek során a művésznő több mint ötven évnyi munkásságának, eddigi életművének legismertebb dalait hallhatja a közönség, amely sok százéves magyar és roma értékeket őriz.

A koncerten a művésznőt a 2021-es DAL döntős zenekara, a Hungarian Django Swing stílust megteremtő Swing à la Django zenekar kíséri végig, akik az elmúlt években Belgiumban, Németországban, Finnországban és Erdélyben koncertezett, ezen kívül olyan különleges helyszínekre is kaptak meghívást, mint a bécsi Musikverein, a londoni Soho vagy a pekingi Intercontinental Hotel. Magyarországon számos fellépés mellett a Prima Primissima Díj Gálakoncertjén, a Sziget Fesztiválon vagy a CAFe Budapest Fesztiválon láthattuk színpadon őket.

A Kossuth-díjas előadóművész, Bangó Margit magával ragadó, őszinte előadásmódjának és a kiváló Swing a' la Django együttes zenéjének köszönhetően egy igazán különleges nyár esti élménynek ígérkezik ez a koncert.

Ajánlatunk


Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett Dömdödöm kedves versmondásán, vagy Bruckner Szigfrid hencegő oroszlán nagyzolásain.

Ajánló


A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!