Jegyvásárlás


Program


Balfácánt vacsorára

Balfácánt vacsorára

Francis Veber: Balfácánt vacsorára!
Komédia

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. május 26. vasárnap, 15:00

Pierre Brochant és unatkozó barátai szerdánként különös vacsorákat szerveznek: balfácán-vacsorákat. Mindenki hoz magával egy balfácánt, és aki győz, jutalmat kap. Pierre élete bonyolult. Pierre-nek hexensussza, problémás felesége, ezoterikus szeretője, félelmetes adóellenőre és szórakozott barátja van. Pierre milliomos. Tudják, bonyodalom bonyodalom hátán! De a legnagyobb balfácán címért sokan szállnak ringbe.

Francis Veber, rendező, producer, forgatókönyvíró, drámaszerző nevéhez megannyi ismert és közkedvelt mű fűződik (Magas, szőke férfi, felemás cipőben, Pofa be!, Balekok, Őrült nők ketrece).

Szilveszteri bemutatónk ismét önfeledt szórakozást ígér a kecskeméti Katona József Színház nézőinek. Szemenyei János és Fazakas Géza főszereplésével, Cseke Péter rendezésében láthatják a világhírű komédiát.

Pierre...................Szemenyei János
Christine...............Märcz Fruzsina
Archambaud..........Körtvélyessy Zsolt
Francois................Fazakas Géza
Leblanc.................Ferencz Bálint
Marléne.................Dobó Enikő
Cheval...................Kiss Jenő
MENEAUX (csak hang) Kőszegi Ákos

Rendező Cseke Péter
Díszlettervező Szlávik István
Jelmeztervező Hecendorfer Tímea
Dramaturg Tóth Kata
Súgó Patyi Szilvia
Ügyelő Kovács Írisz
Rendezőasszisztens Sirkó Anna

Ajánlatunk


Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek való megfelelés kényszeríti ránk. (Kovács Bálint)

A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Ajánló


Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett…

Ivan Menchell pergő, mély emberismeretről árulkodó vérbő komédiája sok-sok kacagás mellett megható, megrendítő pillanatokat kínál mindenkinek, aki valaha szeretett és…

43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!