Jegyvásárlás


Program


Balázs János Liszt díjas zongoraművész koncertje

Balázs János Liszt díjas zongoraművész koncertje

Balázs János ezúttal Dubrovay László műveit mutatja be

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. november 27. hétfő, 20:00

Balázs János Liszt- és Prima-díjas zongoraművész. 2002-ben, 13 évesen felvételt nyert a Zeneakadémia különleges tehetségek osztályába. Az egyetem befejezéséig hat nemzetközi zongoraverseny győztese. 2011-ben megkapta a fiatal művészeknek járó legnagyobb elismerést, a Junior Prima Díjat.

19 ország művészei közül az Európai Koncerttermek Szövetsége neki ítélte a Rising Star Díjat. Európa, Amerika és Ázsia legismertebb koncerttermeinek állandó vendége. Olyan termekben aratott hangos sikert, mint: Bozar, Musikverein, Barbican, Concertgebouw, Palau de Musica, Cologne Philharmonia.

A Snétberger Központ tanára. A Gramofon-díjas művész munkásságát a lengyel állam is kitüntetéssel ismerte el. Budapestért-díjas, a pécsi Liszt Ferenc Társaság Örökös tagja. Gyerekeknek tartott ingyenes klasszikus zenei ismeretterjesztő koncertjeit már több mint 10 ezren látogatták. 2016-ban a Budapesti Bazilika előtt egyedülálló szabadtéri zongoraestet adott, amely bebizonyította, hogy a klasszikus zene képes több mint 10 ezer ember számára maradandó élményt okozni.

Hitvallása, hogy a zene csakis a lélek legmélyebb és legőszintébb érzelmeiből születhet meg.

„Zsenialitása predesztinálja, hogy egészen különleges karriert fusson be. Az én számomra teljesen korlátlan az ő tehetsége.”(Vásáry Tamás, Kossuth-díjas zongoraművész, karmester)

Ajánlatunk


A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival, Pozsgai Zsolt átdolgozásában. Emberi drámák, sorsok, a jó és a rossz megítélése, ami olykor nem is olyan egyszerű.

Ajánló


Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!