Jegyvásárlás


Program


Bágyi Balázs New Quartet: Satie in Jazz – lemezbemutató

Bágyi Balázs New Quartet: Satie in Jazz – lemezbemutató

Jelen koncert első felében a Tom Tom Records gondozásában frissen megjelent, Satie in Jazz című lemezt mutatja be a formáció. A koncert második felében a tavaly megjelent, szintén a zenekarvezető szerzeményeit felvonultató, 2020 című lemezt szólaltatja meg a Bágyi Balázs New Quartet.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. szeptember 23. csütörtök, 20:00

Bágyi Balázs New Quartet: Satie in Jazz – lemezbemutató

Közreműködik:
Soso Lakatos Sándor - szaxofon
Oláh Dezső - zongora
Oláh Péter - nagybőgő
Bágyi Balázs - dob

A dobos-zeneszerző Bágyi Balázs a magyar jazzélet egyik meghatározó, külföldön is rendszeresen koncertező művésze. Formációjának zenéjében a post bop elemekből építkező, akusztikus, kortárs jazz dominál. Partnerei a magyar jazz fiatalabb korosztályának jeles képviselő: a Hollandiában végzett szaxofonos Soso Lakatos Sándor, a Junior Prima díjas zongorista, Oláh Dezső, és Közép-Európa egyik legnagyszerűbb bőgőse, Oláh Péter. A zenekar számos európai jazz fesztiválon játszott az elmúlt években, valamint rendszeresen koncerteznek Kínában – együttműködésük a sanghaji Li Xiaochuan trombitással több éve tart. 2016-ban Pocsai Kriszta énekesnővel közösen elkészített Homage To Shakespeare lemezüket a nemzetközi szakmai zsűri Gramofon-díjjal jutalmazta. A formáció repertoárja a zenekarvezető szerzeményeire épül, Bágyi Balázs 2016-ban az év zeneszerzője lett.

Jelen koncert első felében a Tom Tom Records gondozásában frissen megjelent, Satie in Jazz című lemezt mutatja be a formáció. Az albumon Erik Satie francia zeneszerző műveinek átdolgozása, illetve olyan Bágyi Balázs-kompozíciók szerepelnek, amelyeket Satie életműve és darabjai inspiráltak. A koncert második felében a tavaly megjelent, szintén a zenekarvezető szerzeményeit felvonultató, 2020 című lemezt szólaltatja meg a Bágyi Balázs New Quartet.

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Ajánlatunk


A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Ajánló


2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc.…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!