Jegyvásárlás


Program


Bachtól a Jazzig

Bachtól a Jazzig

Neves előadók és együttesek ünnepelnek együtt Tóth Benedek jubileumi ütőhangszeres estjén.

Bachtól a Jazzig
Tóth Benedek jubileumi ütőhangszeres estje

Közreműködnek: Bertalan Andrea, Capella Savaria, Déri András, Eiszrich Antal, Hock Ernő, Kéry János, Nagy Zsolt, Petrovics Anna, Rozmán Lajos, Sapszon Ferenc, Szent Efrém Férfikar, Tóth Viktória, Ur Bertalan, Varga Zoltán, továbbá a Kodály Zoltán Magyar Kórusiskola ütő tanszaka, valamint a Laudate Leánykar.

A hangversenyen elhangzik Tóth Benedek: Gloria című műve, 17 előadóra, férfikarra és leánykarra, amely egyben ősbemutató. A jazz és repetitív elemekre épült műben a szerző ötvözi a kórushangzást az ütős dallamhangszereken megszólaló harmóniákkal és a klasszikus hangszerek: fuvolák, klarinét, szólisztikus szerepével, basszusgitár és dob alappal.

J. S. Bach: V. Brandenburgi versenye vonós zenekari kísérettel, zongora, fuvola és vibrafon feldolgozásban lesz hallható.

A hangverseny a Weather Report együttes két híres számának feldolgozásával ér véget.

Szervező: Sonus Ars

Ajánló


Adott egy kor, adott egy mindenki által szeretett nőideál, Sisi, aki maga volt a megtestesült nagybetűs élet, és adott egy…

KLAUS MANN REGÉNYE NYOMÁN, MIKÓ CSABA ÉS KUKK ZSÓFIA ÁTDOLGOZÁSA ALAPJÁN URBÁN ANDRÁS ÉS A TÁRSULAT: Mefisztó kortárs kabaré egy…