Jegyvásárlás


Program


Azahriah, Dzsúdló koncert

Azahriah, Dzsúdló koncert

• 18:00 Kapunyitás
• 20:15 Dzsúdló koncert
• 22:00 Azahriah koncert


 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. augusztus 11. péntek, 20:15

FONTOS INFORMÁCIÓK!!

 

 A Lovagi Tornák Terének eddigi legnagyobb rendezvényét tartjuk augusztus 11-én, pénteken. Ennek megfelelően a lebonyolításra is szigorúbb szabályok vonatkoznak.

A Lovagi Tornák Tere előtti vásárteret teljes egészében, valamint a Haller utca egy szakaszát lezárjuk, erre a területre már csak koncert karszalaggal lehet belépni.

Beléptetési pontok:

1. A Vár utca felől, a gesztenyesor vár felőli végén

2. A János utca Vár Panzió előtti végén

3 - 4. A nagy autós parkoló felől a Tapolcarét és a Haller utcán, az LTT két sarkán

5. VIP-beengedés: a nagy autós parkoló felől a Tapolcarét utcán (keressék a kapu fölé kifeszített VIP-molinót!)

A vásártérre való beléptetést 18.00 órakor kezdjük meg. A beléptetési pontokon csomag ellenőrzést tartunk. A koncert helyszínére balesetveszélyes eszközöket, mint például üveget, esernyőt, illetve alkohol és alkoholmentes italokat nem lehet bevinni. A beléptetést meggyorsítja, ha a jegyet kinyomtatva hozzátok magatokkal.

Rossz idő esetén kérjük, hogy esőkabátot hozzatok!

A koncert menetrendje:

18:00 Vásártér megnyitása a vendégek részére, karszalagozás megkezdése

18:30 A Lovagi Tornák Tere megnyitása a vendégek részére

20:15 Dzsúdló 

22:00 Azahriah

PARKOLÁSI ÉS TÖMEGKÖZLEKEDÉSI INFORMÁCIÓK:
Tekintettel arra, hogy a környéken kevés a parkolóhely, kérjük, aki teheti, tömegközlekedési eszközzel érkezzen a koncertre. Az MVK Zrt-vel történt egyeztetés eredményeként a koncert végén a hazajutást segítve a Felső-Majláth villamos végállomásról 00:15, 00:25 és 00:45 -kor induló villamospótló autóbuszok helyett a nagyobb befogadóképességű villamosok közlekednek majd. Emellett 00:15 után folyamatosan három rásegítő csuklós autóbuszt indítanak. Ezek az 1-es busz útvonalán közlekednek, és a diósgyőri városrész megszokott buszmegállóiban lehet majd ezekre felszállni.

A JEGYEK KAPCSÁN FONTOSNAK TARTJUK KIEMELNI A KÖVETKEZŐKET!
Eljutott hozzánk a hír, hogy a koncertre szólók belépőket másodlagos honlapokon és egyéb csatornákon is árusították. A Miskolci Kulturális Központ Kft. KIZÁRÓLAG a jegy.hu-n, és a saját jegypénztárunkban megvásárolt jegyekért vállal garanciát. Egy jegy egyszeri belépésre jogosít, azaz egy vonalkód egyszer érvényes.

Semmilyen körülmények között ne engedjétek, hogy illetéktelen személy másolatot készítsen az E-Ticketről. Mivel a vonalkódolvasó rendszerek nem látnak különbséget másolt és eredeti vonalkód között, ezért mindig az ELSŐ lehúzott E-Ticketet fogadják el eredeti jegynek. Minden további, azonos vonalkóddal rendelkező E-Ticket másolatnak, azaz érvénytelen jegynek minősül. A helyszínen ezzel kapcsolatos reklamációt nem tudunk elfogadni.

Azahriah (aki Paul Street néven vlogolva 12 éves kora óta félmilliós követőtábort épített ki YouTube-on) sikertörténete egy vérbeli self made sztori. A még mindig csak húszéves előadó gyerekkora óta gitározik, 2017 végén kezdett el komolyabban foglalkozni a szövegírással és hangkeveréssel, azóta pedig a szemünk előtt fejleszti magát multiinstrumentalista zenésszé. Azahriah nevű művészi perszónája 2019-re született meg, az akkor még többségében angol nyelvű dalok mellett ma már magyar nyelven is alkot. A Z generációban példátlan népszerűségnek örvend: az Azahriah profilnak is több mint 270.000 feliratkozója van már YouTube-on, 127 milliós nézettségnél jár. DESH-sel közös MIND1 című dalának klipje 23 millió megtekintés fölött jár – a páros 2022-ben A ló túloldalán közös nagylemezt is kiadott.
Dzsúdlóval közös, Várnék című dala 2022 augusztusában jelent meg, de többször dolgozott generációja egyik legfontosabb producerével, Hundred Sinsszel is, aki Azahriah előtt lépett fel az augusztusi, telt házas Budapest Park-koncert előtt – amelyik már a második volt az évben. Azahriah berobbanásának évében győzött az MTV EMA „Local act” kategóriájában, s a OneRepublic előzenekaraként állhatott színpadra zenekarával a Hősök terén a World Stage-en. 2022 augusztusában a Sziget Nagyszínpadán lépett fel hatalmas tömeg előtt. Rendkívül termékeny időszakát éli: a rengeteg élő fellépés mellett az idén nyáron hatszámos EP-t jelentetett meg silbak címmel, a zenei munkálatokon túl pedig oroszlánrészt vállal a vizuális feladatokban is: klipjei, lemezborítói és színpadi show-inak koncepciója is az ő kreativitását dicséri.
A Z-generáció egyik legnagyobb kedve villámgyorsan vált népszerűvé szókimondó, sajátos hangulatú dalaival. A fiatal, ám annál markánsabb hangú Dzsúdló már 26 millió stream felett jár a Spotifyon, YouTube-on pedig átlépte a 60 milliót. Lil Frakk-kal közös Lej című slágere szinte a megjelenéskor kultstátuszba emelkedett, első lemeze, a Fotofóbia pedig Magyarország egyik legtöbbet hallgatott albuma lett. Egy évvel később már érkezett is Szörnyeteg című második nagylemeze. Maradtak az olykor tabudöntögetően érzelmes, spleennel átitatott dalok, s érkezett néhány neves közreműködő, például Beck Zoli (30Y) vagy Krúbi.
2022 augusztusában a másik Z-generációs ikonnal, Azahriah-val jelentetett meg közös dalt, Várnék címmel.
A slam poetrys múlttal rendelkező Juhász Márton Dzsúdló projektjével a 2020-as MTV EMA legjobb magyar előadója díját is elnyerte. Szövegeihez hasonlóan videoklipjei is erősen elgondolkodtatóak, gyakran nyúlnak nehéz témákhoz: úgy tűnik, Dzsúdló sikerének titka a szórakoztatás és a mélyebb tartalom tökéletes összhangja.
2022-ben végigturnézta az országot, hallhattuk a legtöbb nagy fesztiválon is. Az év szeptemberében a Budapest Parkban adott telt házas koncertet. Rajongótábora rendkívül lelkes és összetartó: Ha eddig nem kellettem című dala például közkívánatra jelent meg, mert az eredetileg csak a koncerteken játszott demót szinte azonnal kívülről fújta a közönség, s követelte a stúdióverziót belőle.

Jegyár:

•Early bird: 6900 Ft (elfogyott)

•Normál: 7900 Ft (a készlet erejéig)

•VIP: 10000 Ft (elfogyott)

VIP jegy tartalma: gyors belépés a VIP bejáraton keresztül, a koncertet közvetlenül a színpad előtti elkülönített nézőtéri helyről élvezheted, egyedi VIP pass és karszalag, welcome drink.

 

Ajánlatunk


A közel 30 éves Cotton Club Singers, és a 40 esztendős Hot Jazz Band közös produkciója hangzásában, valamint látványában egyedülálló értéket képvisel.

Egy melankolikus álom, mely eleganciája és lélegzetelállító pillanatai megható élményt nyújtanak. A francia kortárs táncélet meghatározó alakja, Angelin Preljocaj Hattyúk tava koreográfiája varázslatos és költői, ötletes, látványos, tele utalásokkal, de új szemmel nézi az ismert jeleneteket és figurákat, hogy új értelmet adjon nekik.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!